22. decembrī Ventspils pilsētas dome apstiprināja grozījumus Ventspils pilsētas domes saistošajos noteikumos Nr. 7 ''Par kārtību, kādā reģistrējami iesniegumi par bērna uzņemšanu 1. klasē Ventspils pilsētas pašvaldības izglītības iestādēs''.

Atsaucoties uz epidemioloģisko situāciju valstī, reģistrācija tiks uzsākta divus mēnešus vēlāk, tas ir 1. aprīlī, nevis 1. februārī kā iepriekšējos gados.

Savukārt reģistrācijas rezultātus par bērna iekļaušanu 1. klases pretendentu sarakstā izglītības iestādes vecākiem paziņos līdz 5. maijam.

Lasi vēl

Komentāri (4)

  • -3
    JānisJānis 30.12.2020, 16:27:19

    Tas tā ar domu, lai vecāki atkal varētu vairākas dienas stāvēt dzīvajā rindā pie skolām?

  • -2
    covid-19+.ventspils.lv 31.12.2020, 08:52:38

    Ir padomāts par visu.Līdz aprīlim vīruss paņems vēl krietni daudz dzīvību,tai skaitā arī potenciālo pirmklasnieku vecāku dzīvības.
    Tātad arī dzīvās rindas,iespējams,būs mazākas.

  • -4
    Kristiāna 31.12.2020, 17:14:26

    Jēziņ, domājiet ko runājiet!!! Pirmām kārtām, tā reģistrēšanās jau n-tos gadus ir elektroniski, Lai nebūtu jāstāv rindā. Digitālajā centrā vēl tiek taisītas apmācības, kā sagatavot elektronisko pieteikumu. Bet, ja tomēr kāds izdomā iet un stāvēt rindā, tad to visu pārceļ uz vēlāku, kad vīrusu laiks būs pierimies! Cilvēki domā un dara, kā sakārtot procesu, lai viss būtu drošs, bet jūs te zākājaties kā tādas vārnas.

  • 0
    Ventspils Izglītības pārvalde 04.01.2021, 14:05:04

    Saistībā ar ārkārtas situāciju valstī Ventspils pilsētas dome nolēma 2021. gadā reģistrāciju Ventspils skolu 1. klasēs uzsākt 1. aprīlī. Vēlamies informēt, ka notiek darbs pie jaunu saistošo noteikumu izstrādes, kuros tiks paredzēta vienotās elektroniskās reģistrācijas sistēmas izmantošana. Pirms jauno saistošo noteikumu pieņemšanas tiks veikta sabiedriskā apspriešana.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: