Lai jēgpilni turpinātu pavadīt valstī izsludinātās ārkārtējās situācijas laiku, nevalstiskās organizācijas JCI Latvia Ventspils nodaļa sadarbībā ar SIA MelonMint izveidojusi starptautisku interneta platformu elLERNi, kurā apkopota informācija par tiešsaistē pieejamiem bezmaksas mūžizglītības kursiem dažādos tematos.

Vietnē vienuviet apkopota informācija par bezmaksas kursiem, lekcijām, semināriem, kanāliem u.c., kas var būt noderīgi, lai laikā, kas joprojām salīdzinoši daudz pavadāms mājās, turpinātu paplašināt savas zināšanas un pašizglītoties, tajā neieguldot finanšu līdzekļus.

Platformas saturs aptver tādas jomas kā bizness, hobiji, veselība un māksla un nemitīgi tiek papildināts ar jaunu informāciju, tostarp ņemot vērā tās apmeklētāju un interesentu ierosinājumus. elLERNi būs vienlīdz piemērota kā uzņēmējiem un vienkārši aktīviem cilvēkiem, tā bērniem un jauniešiem. Tai skaitā, vietnē iespējams iepazīties ar informāciju par gaidāmajām lekcijām un pasākumiem, ko piedāvā pašas organizācijas JCI biedri no visas pasaules.

JCI Latvia ir nevalstiska organizācija, ietilpstoša starptautiskajā JCI (Junior Chamber International) tīklā, ka darbojas vairāk nekā 100 pasaules valstīs, apvienojot ap 200 tūkstošu biedru vecumā no 18 līdz 40 gadiem, kuri savu brīvo laiku un profesionālās prasmes iegulda vienā vai vairākos pašu izvēlētos virzienos, kas ietver sabiedrības projektus, pašizaugsmi, biznesa attīstību un starptautisko sadarbību.

2018. gadā tika dibināta organizācijas Ventspils nodaļa, kuras līdz šim Ventspilī būtiskākais projekts ir 2019. gada Pilsētas svētkos rīkotā izlaušanās spēle par ANO Ilgtspējīgas attīstības mērķiem, kurā piedalījās ap 100 ventspilnieku un Ventspils viesu. Projekts biedru balsojumā arī tika atzīts par labāko JCI Latvia sabiedrisko projektu 2019. gadā.

Par JCI Latvia un JCI Ventspils biedru var kļūt ikviens, kuru interesē pilnveidot savas prasmes un zināšanas dažādos projektos, paplašināt starptautisko kontaktu loku un radīt pozitīvas pārmaiņas sabiedrībā.

Vairāk informācijas par organizācijas aktualitātēm Ventspilī, sazinoties ar nodaļu tās Facebook lapā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: