Jau šonedēļ, no 28. februāra līdz 1. martam, Ventspils Augstskolas (VeA) pārstāvji piedalīsies ikgadējā izglītības izstādē ''Skola 2020'', kas norisināsies starptautiskajā izstāžu centrā ''Ķīpsala''.

Izstādes apmeklētājus Augstskolas stendā gaidīs studenti un augstskolas pārstāvji, kas pastāstīs par studiju programmām un to norisi, uzņemšanas noteikumiem, karjeras iespējām, dažādām ārpusstudiju aktivitātēm, dienesta viesnīcu, stipendijām un citiem jautājumiem. Interesentiem būs iespēja satikt arī Studentu padomes pārstāvjus, kas sniegs ieskatu studentu ikdienā, pasākumos un iespējās iesaistīties padomes darbā. Augstskolas stendā varēs sastapt arī Ventspils Digitālā centra pārstāvjus.

Informācijas tehnoloģijas fakultātes pārstāvji būs sagatavojuši arī dažādus interesantus uzdevumus un paraugdemonstrējumus. Izstādes laikā vidusskolēni varēs pieteikties un iegūt informāciju par Ventspils Augstskolas Atvērto durvju dienu, kas norisināsies 25. aprīlī.

Ventspils Augstskola 2020./2021. studiju gadā visiem interesentiem piedāvās pirmā līmeņa, bakalaura, maģistra un doktora līmeņa studiju programmas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: