Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Ventspils iecirkņa kriminālpolicijas nodaļas amatpersonas kriminālvajāšanas uzsākšanai nodeva kriminālprocesu par zādzību, kuras rezultātā īpašniekam nodarīti 500 eiro lieli materiālie zaudējumi.

Šā gada 27. februārī Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Ventspils iecirknī ir saņemta informācija par to, ka Ventspilī kādā īpašumā no garāžas ir nozagti instrumenti, kā arī no neaizslēgtas automašīnas ir nozagta GPS navigācijas iekārta. Valsts policijā par notikušo tika uzsākts kriminālprocess par zādzību, ja tā izdarīta no glabātavas un transportlīdzekļa.

Uz aizdomu pamata par noziedzīga nodarījuma izdarīšanu tika aizturēti 1988. un 1985. gadā dzimuši vīrieši, kuri savu vainu noziedzīga nodarījuma izdarīšanā atzīst. Kopumā no īpašuma tika nozagtas mantas aptuveni 500 eiro vērtībā. No neaizslēgta transportlīdzekļa tika nozagta navigācijas sistēma aptuveni 80 eiro vērtībā, savukārt, brīvi iekļūstot garāžā, tika nozagtas dažādas mantas – elektriskais rokas zāģis, motorzāģis, rokas elektrourbjmašīna, slīpmašīnas un instrumentu detaļu komplekts. Daļa no nozagtajām mantām ir atgūtas.

Vīrieši jau iepriekš ir nonākuši policijas redzeslokā. Šobrīd viņiem ir piemērots drošības līdzeklis – apcietinājums. Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas. Izmeklēšana kriminālprocesā ir pabeigta un tas ir nodots prokuratūrai kriminālvajāšanas uzsākšanai.

Lasi vēl

Komentāri (4)

  • 0
    Vilis Skuja III 07.05.2019, 12:03:40

    Tā jau tas notiek.Sīkos zaglēnus-aiz restēm.
    Bet tāds,kurš, iespējams,miljonus piesavinājies,turpina ieņemt augstus amatus...

  • 0
    cits 07.05.2019, 15:49:19

    Visi jau nevar būt lembergi...

  • 0
    Margrieta666 11.05.2020, 08:53:03

    Kad vienreiz beigsies tā nejēdzīgi ieilgusī tiesas prāva?
    Zaglim jāsēž cietumā!

  • 0
    Latvija pāri visām! 11.05.2020, 10:33:42

    Kur tad šo vārdi un uzvārdi sabiedrības ziņkārības apmierināšanai ?
    Kad par futbola klubu, tad gan viss tādās detaļās ka vēl tik personas kodu un tēva vārdu pietrūkst.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: