Ventspils Jaunrades nams sadarbībā ar Valsts Izglītības satura centru un Latvijas Elektronikas un elektronikas rūpniecības asociāciju rīkoja 6. Starptautisko Latvijas un ārvalstu skolēnu atklāto konkursu-praktikumu radioelektronikā.

Konkursa rīts sākās ar dalībnieku sagatavošanos un iekārtošanos darba vietās. Pēc atklāšanas uzrunas un tehniskās informācijas saņemšanas konkurss varēja sākties. Dalībnieki uzdotos uzdevumus pildīja vairāk kā trīs stundas.

Savukārt pēc tam dalībniekiem bija iespēja apmeklēt planetāriju un piedalīties autotrases sacensībās, kā arī doties ekskursijā uz AS “HansaMatrix” rūpnīcu un vērot SIA “YEInternational” elektronikas paraugdemonstrējumus. Šajā laikā žūrijas komisija spraigi strādāja, lai novērtētu dalībnieku padarīto.

Apbalvošanas ceremonijā, kurā piedalījās gan Ventspils pilsētas domes pārstāvji, gan arī konkursa atbalstītāji, tika noskaidrotas labākās komandas trīs kategorijās.

Konkursā-praktikumā Ventspils Jaunrades namu jaunākajā grupā pārstāvēja Didzis Rancāns un Krišjānis Celms. Šoreiz diemžēl mūsu puiši palika ārpus goda pjedestāla.

Foto no konkursa skatīt ŠEIT.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: