Ventspils Augstskolas (VeA) un citu augstskolu elektronikas un vadībzinātņu jomas studentiem ir iespēja pieteikties HansaMatrix Ventspils izcilības stipendijai.

Stipendijas mērķis ir veicināt Latvijas augstāko izglītības iestāžu studentu profesionālo izaugsmi un karjeras attīstību, profesionālo iemaņu attīstību un radošā potenciāla produktīvu pieaugumu, kā arī veicināt talantīgāko un spējīgāko vidusskolu absolventu piesaisti studijām elektronikā vai vadībzinātnes jomā.

Stipendiju konkursā var pieteikties studenti, kas studē vadībzinātnes vai elektronikas jomā. Stipendija tiks piešķirta diviem studentiem uz desmit mēnešiem, katru mēnesi izmaksājot stipendiju 150 eiro apmērā. Stipendijas ieguvēji tiks iesaistīti arī HansaMatrix Ventspils Mentora skolas apmācībās un praksē uzņēmumā.

Studenti stipendijai varēs pieteikties līdz 25. oktobrim. Informācija par stipendijas piešķiršanas noteikumiem un iesniedzamajiem dokumentiem pieejama VeA mājaslapā.

Stipendijas un praksi studentiem uzņēmums HansaMatrix Ventspils ir nodrošinājis arī iepriekš, un vairāki stipendiāti un praktikanti pēc prakses noslēguma turpina karjeru HansaMatrix Ventspils.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: