Trim Ventspils pilsētas pašvaldības izglītības iestāžu skolotājiem – Allai Kitajevai, Ritai Vēverbrantei un Edītei Kaufmanei pasniedza Pedagoģiskā darba inovācijas fonda apliecības un balvas par nosaukuma „Gada skolotājs” iegūšanu.

Sveica arī Ventspils Valsts 1. ģimnāzijas 12. klases skolnieku Artūru Sokolovski par sasniegumiem Starptautiskajā bioloģijas olimpiādē un bioloģijas skolotāju Irinu Ivani Artūra sagatavošanā.

Alla Kitajeva ir Ventspils 2. vidusskolas matemātikas skolotāja un direktores vietniece audzināšanas darbā kopš 1998. gada. Pedagoģe pati izstrādā uzdevumus, kuros no skolēniem tiek prasīta spēja analizēt, sastādīt matemātiskus modeļus, meklēt jaunus risinājuma ceļus, izstrādāt risināšanas stratēģiju. Pedagoģe aktīvi dalās savā pieredzē ar citiem pilsētas skolotājiem, iepazīstinot ar stundas struktūru un stundas analīzes iespējām pēc savstarpējas stundu vērošanas, kā arī dalās ar pašas izstrādātajiem metodiskajiem materiāliem.

Rita Vēverbrante ir Centra sākumskolas mūzikas skolotāja kopš 2014. gada. Skolotāja vada arī meiteņu korus un zēnu ansambli. Lai veicinātu ikviena skolēna izaugsmi - muzikālo, emocionālo, intelektuālo un fizisko attīstību, skolotāja izmanto dažādas mācību metodes un meklē pieejas, kas ir piemērotas katram skolēnam. Pateicoties skolotājas neatlaidīgajam darbam, viņas audzēkņi guvuši augstus panākumus konkursos, kā arī regulāri piedalās pasākumos gan skolā, gan pilsētā.

Edīte Kaufmane ir Ventspils Valsts 1. ģimnāzijas sporta skolotāja. Pedagoģe veiksmīgi sagatavo skolēnus dažādās Ventspils pilsētas sporta sacensībās. Skolēni ieguvuši godalgotas vietas basketbolā, frīsbijā, futbolā, volejbolā un trīs bumbu spēlēs. Tāpat iegūtas medaļas arī novada un valsts mēroga sacensībās.

Artūrs Sokolovskis, Ventspils Valsts 1. ģimnāzijas 12. klases skolēns, 28. Starptautiskajā bioloģijas olimpiādē ieguva bronzas medaļu. Olimpiādē par medaļām cīnījās 245 dalībnieki no 66 valstīm.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: