Volejbola klubs Ventspils savā laukumā uzņēma Cēsu volejbolistus un izcīnīja kārtējo uzvaru ar rezultātu 3:1. VK Ventspils komanda Latvijas Nacionālās līgas 1. divīzijā bez zaudējumiem aizvadījuši visas pirmā apļa spēles.

Ventspilniekiem bija jāiztiek bez pamatsastāva libero spēlētāja, kas trenerim lika veikt būtiskas korekcijas spēlētāju izvietojumā laukumā. Šo pārmaiņu radītās sekas bija jūtamas spēles pirmajā setā, kad cēsinieki, veiksmīgi izmantojot mūsējo vājās vietas, guva pārliecinošu uzvaru 25:17. Spēles turpinājumā VK Ventspils galvenais treneris, veicot dažādas maiņas, spēja atrast tās dienas kaujas sastāvu, kas prata lauzt cīņas gaitu un uzvarēt atlikušajos trīs setos – 25:23; 25:20; 25:23.

Rezultatīvākais šajā spēlē bija mūsu komandas uzbrukuma līderis Kristaps Šepte - 25 punkti. Veiksmīgu spēli aizvadīja arī abi pirmā tempa uzbrucēji Reinis Grīnbergs un Askolds-Roberts Jāvalds, kuri guva attiecīgi 17 un 9 punktus. Ar šo spēli VK Ventspils noslēdza regulārā čempionāta 1. apļa spēles, kurās izcīnīts maksimālais punktu skaits. Nākamo spēli ventspilnieki aizvadīs jaunajā gadā, 6.janvārī, Daugavpilī tiekoties ar SK Lokomotīve.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    Erika Bite 11.12.2017, 19:34:19

    Mēs, bērnu nama "Stikli"audzēkņi, apsveicam mūsu volejbolistus un priecājamies par panākumiem 1.apļa spēlēs! Malači! Tā tik turpināt arī 2.apļa spēlēs! Kā līdzjutēji, mēs arī turpmāk atbalstīsim Jūs spēlēs! Uz tikšanos nākamajās spēlēs!

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: