9. un 10. decembrī 14. reizi notiks starptautiskais kērlinga turnīrs Ziemassvētku kauss, kurā komandas cīnīsies par šī turnīra tradicionālo balvu – Ziemassvētku mielasta cūkas šņukuru.

Turnīrā piedalīsies desmit komandas ar spēlētājiem no Igaunijas, Lietuvas un Latvijas. Ventspils kērlinga klubu pārstāvēs trīs vietējā čempionātā spēlējošas komandas: Pērles, junioru komandas Snowflakes un Ice Storm, kā arī divas jauktās ventspilnieku komandas VKK un V-Faktors.

Kā ierasts kērlinga turnīros, vienotā konkurencē sacentīsies vīriešu, sieviešu un jauktās komandas. Turnīrā piedalīsies arī Latvijas ratiņkrēslu komandas Alliance. Katra komanda aizvadīs četras spēles. Pirmajā spēlē sacentīsies komandas, kuras savedusi kopā iepriekš notikusī izloze, bet tālākais spēļu kalendārs būs atkarīgs no katras komandas rezultātiem. Nākamo spēļu pretiniekus komandas iegūs pēc nosacījuma - jo augstāka vieta, jo stiprāks pretinieks. Ja pamatlaiks noslēgsies neizšķirti, lai noskaidrotu spēles uzvarētāju, tiks izspēlēts ekstraends.

Sacensību kalendārs

9.decembrī, Plkst. 12
ALLIANCE (LAT) – VKK (LAT)
Pērles (LAT) – Vēja atnestie (LAT)
Icy- Heads (LIT) – V- Faktors (LAT)
ForUs (LAT) – Ice Storm (LAT)
Snowflakes (LAT) – Just See (EST)
Plkst. 16.00 2.kārtas spēles

10. decembrī
Plkst. 08.45
3. kārtas spēles
Plkst. 12.15 4. kārtas spēles

Apbalvošana – plkst.15 Ledus halles 2. stāva foajē.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: