Ventspils pirmsskolas izglītības iestādē „Eglīte” līdz 20. decembrim notika labdarības akcija – ziedojumu vākšana dzīvnieku biedrībai „Ar sirdi delnā”, bet akcijas noslēgumā saziedotais tika nogādāts dzīvnieciņiem.

21. decembrī pie dzīvnieciņiem ar saziedotajām mantām un barību devās Lāčuku grupas bērni kopā ar skolotāju, auklīti un citiem iestādes darbiniekiem, lai iepriecinātu čatrkājainos draugus ar to, kas vesela mēneša garumā sagādāts – segām, paklājiņiem, barību, bļodiņām, kakla siksniņām, pavadiņām, mantiņām, nagu skrāpīšiem kaķiem, kārumiņiem u.c.

Labdarības akcijā piedalījās ne tikai iestādes bērni, vecāki un darbinieki, bet, kā pastāstīja pirmsskolas izglītības iestādes „Eglīte” vadītāja Ināra Nagle, arī anonīmi labdari, kas, piemēram, segas bija atstājuši pie bērnudārza durvīm.

„Ugālē dzīvnieku biedrības saimnieki bija pārsteigti un laimīgi par visu, ko aizvedām. Bērni izspēlējās ar kucēniem, visiem bija ļoti liels prieks. Šo labdarības pasākumu rīkojām ar mērķi mācīt bērniem palīdzēt, dāvināt un līdzi just,” stāsta pirmsskolas izglītības iestādes „Eglīte” vadītāja I.Nagle.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: