Šodien, 21. decembrī Olimpiskajā centrā “Ventspils” parakstīja līgumu par trenažieru zāles būvniecības uzsākšanu Ventspils 3.vidusskolas telpās.

Līgumu parakstīja Olimpiskā centra “Ventspils” valdes priekšsēdētājs Uldis Boitmanis, Ventspils pilsētas domes Izglītības pārvaldes vadītājs p. i. Oskars Tērvids, SIA “Ventspils nekustamie īpašumi” valdes priekšsēdētājs Valdis Lesiņš un pilnsabiedrības “Baltprojekts & SZMA” valdes loceklis Oskars Balodis.

Projekts paredz ierīkot trenažieru zāli 600m2 platībā 3.vidusskolas aktu zāles un bibliotēkas telpās, kas tiks savienota ar Pārventas sporta kompleksu, izbūvējot pāreju. Jaunizveidotā zāle būs aprīkota ar modernu inventāru. Savukārt, 3.vidusskolas aktu zāle un bibliotēka tiks pārceltas uz citām skolas telpām, līdz ar to skolēniem netiks pasliktināti esošie apstākļi.

Ņemot vērā, ka šobrīd Pārventas sporta kompleksā nav pieejama trenažieru zāle sportistu speciālai un vispārējai fiziskai sagatavotībai, tad jaunizbūvētā trenažieru zāle augstas klases sportistiem nodrošinās kvalitatīvāku treniņprocesu, tāpat zāle būs pieejama pilsētas iedzīvotājiem, sporta klubu sportistiem, kā arī to varēs izmantot Ventspils 3.vidusskolas skolēni sporta stundām.

Trenažieru zāles būvniecība plānota Olimpiskā centra “Ventspils” sporta infrastruktūras attīstības programmas ietvaros. Projektu īsteno Olimpiskais centrs “Ventspils” sadarbībā ar Ventspils pilsētas pašvaldību un LR Izglītības un zinātnes ministriju. Būvniecība tiks uzsākta 2017.gada janvārī un pabeigta 2017.gada septembrī. Tehnisko projektu izstrādājusi projektēšanas firma “Balts un Melns”.

Trenažieru zāles būvniecība un arī citi sporta infrastruktūras objekti tiks būvēti pateicoties atsevišķu Saeimas deputātu un Ventspils pašvaldības vadības neatlaidībai, kā rezultātā Olimpiskajam centram „Ventspils” piešķirts valsts finansējums 1,55 milj. euro tālākai sporta infrastruktūras attīstībai 2017.gadā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: