Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no šī gada 27.decembra plkst. 6.30 līdz 28.decembra plkst. 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) Kurzemes reģiona brigāde saņēma piecus izsaukumus uz ugunsgrēku dzēšanu, četri no tiem Ventspilī.

Plkst. 17.24 tika saņemts izsaukums uz Pils ielu Ventspilī, kur dzīvojamās mājas pagalmā konteinerā dega atkritumi 1 m2 platībā. Liesmas nodzēstas plkst. 17.34.

Plkst. 17.55 VUGD saņēma izsaukumu uz Ventspils novada Vārves pagastu, kur dega pirts. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka deg vienstāvu koka pirts ar atklātu liesmu 15 m2 platībā un ēkai iebrucis jumts. Plkst. 19.06 ugunsgrēks likvidēts.

Plkst. 19.57 ugunsdzēsēji glābēji steidzās uz Kuldīgas ielu Ventspilī, kur trīsstāvu dzīvojamās mājas dūmvadā dega sodrēji 2 m2 platībā. Plkst. 20.57 ugunsgrēks likvidēts.

Plkst. 22.24 tika saņemts izsaukums uz Miķeļa ielu Ventspilī, kur vienstāvu dzīvojamās mājas dūmvadā dega sodrēji 2 m2 platībā. Ugunsgrēks likvidēts plkst. 23.17.

Lai izvairītos no iespējamās ugunsnelaimes, VUGD aicina iedzīvotājus rūpīgi pārbaudīt vai mājas krāšņu un pavardu dūmkanāli ir iztīrīti un, ja nepieciešams, nodrošināt to iztīrīšanu no sodrējiem.

Savukārt visā Latvijā aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 44 izsaukumus – 16 uz ugunsgrēku dzēšanu un 25 uz glābšanas darbiem, bet trīs no izsaukumiem bija maldinājumi.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: