Ziņu portāls ventasbalss.lv ieguvis jaunu izskatu un arī brāli – ventasbalss.ru, kas par aktuāliem notikumiem ziņo krievu valodā.

 «Neskatoties uz to, ka reģionālās preses bizness joprojām asi izjūt gan reklāmdevēju, gan lasītāju naudas maku plānumu, speram loģisku soli attīstības virzienā: atjaunojam ziņu portālu ventasbalss.lv un atveram ziņu portālu krievu valodā ventasbalsss.ru,» skaidro SIA Ventas Balss valdes locekle Ilze Meiere.

Līdzšinējais ventasbalss.lv koncepts, radīts pirms gandrīz trīs gadiem, bija tehniski novecojis, jo interneta vidē mode un lietotāju prasības mainās ļoti strauji.

Portāla krievu versija bija lasītāju nepacietīgi gaidīta un SIA Ventas Balss kolektīvs priecājas, ka ir izdevies šo vēlmi piepildīt.

Tagad arī krievu valodā lasošie varēs ātri un operatīvi uzzināt par svarīgiem notikumiem Ventspilī, novadā, valstī. Tāpat krievu valodā runājošie varēs jaunumus komentēt un diskutēt forumā. Piedāvāsim arī foto, video materiālus, kā arī iespēju ievietot sludinājumus.

«Ventasbalss.ru ir SIA Ventas Balss projekts, kurš tapis gan mūsu lasītāju, gan biznesa, gan sabiedrības integrācijas vārdā,» atzīst Meiere.

«Interneta loma mūsu dzīve palielinās, un daudziem tieši pasaules tīmeklis pakāpeniski kļūst par galveno informācijas iegūšanas avotu. Krievu portāla ventasbalss.ru atvēršana bija tikai laika jautājums,» atzīst ventasbalss.ru galvenais redaktors Savva Matvejevs.

Jaunais portāls ventasbalss.ru ir līdzīgs savam vecākajam brālim – ventasbalss.lv, kas ieguvis gan mūsdienīgāku izskatu, gan tehniskus jauninājumus un uzlabojumus.

«Iniciatīva par jaunās versijas nepieciešamību nāca no SIA Ventas Balss darbinieka – mūsu lieliskā programmētāja Arņa Freimaņa. Paldies viņam par to!» saka SIA Ventas Balss valdes locekle.

Internets ir viena no dinamiskākajām vidēm, un ventasbalss.lv, kā arī ventasbalss.ru tajā jūtas kā zivs ūdenī, jo nestāv uz vietas, bet gan iet laikam līdzi un arī pa priekšu! Esi priekšā arī tu un ienāc www.ventasbalss.lv!

Paraksts pie foto:

 SIA Ventas Balss portālu veidotāju kodols: programmētājs Arnis Freimanis, ventasbalss.ru galvenais redaktors Savva Matvejevs, ventasbalss.lv galvenā redaktore Līga Gabrāne.

Foto: Juris Ģigulis

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: