Šodien „Ūdekas” valdes priekšsēdētājs Edgars Daugelis parakstīs līgumus ar SIA „Ostas celtnieks” un  „Ventspils labiekārtošanas kombinātu” par ūdensvada un kanalizācijas tīklu būvdarbiem šogad un nākamgad.

Daugelis pirmdien parakstīs līgumu arī ar personu grupu „Lakalme/Aqua-Brambis” par būvuzraudzības pakalpojumiem visiem projekta 3.kārtas būvdarbiem.  

Visi uzņēmumi tiesības veikt attiecīgos darbus ieguva atklātos iepirkumu konkursos. SIA „Ostas celtnieks” par vairāk nekā 1,93 miljoniem latu (bez pievienotās vērtības nodokļa) veiks jaunu tīklu izbūvi Žāžciemā, Krēķciemā, Pārventā, Čikstiņciemā, Jāņciemā, kā arī rekonstruēs piecas kanalizācijas sūkņu stacijas.

Pašvaldības SIA „Ventspils labiekārtošanas kombināts” par 586 tūkstošiem latu (bez pievienotās vērtības nodokļa) veiks ūdensvada tīklu rekonstrukciju pilsētā un jaunu tīklu izbūvi Gāliņciemā. Savukārt personu grupa „Lakalme/Aqua-Brambis” par gandrīz 173 tūkstošiem latu (bez pievienotās vērtības nodokļa) nodrošinās būvuzraudzības pakalpojumus gan šiem būvdarbiem, gan arī tiem, kas projekta 3.kārtas ietvaros notiks turpmākajos gados – līdz 2012.gada beigām.

Ūdensvada un kanalizācijas tīkli un to atzari uz privātīpašumiem tiks izbūvēti 18 km garumā un tas dos iespēju 170 Ventspils mājsaimniecībām saņemt centralizētus ūdensapgādes un kanalizācijas pakalpojumus. Precīzi objektu izbūves laiki tiks noteikti, ņemot vērā būvuzraudzības tehnisko speciālistu ieteikumus un objektu izbūvei nepieciešamos laika resursus.    

Jāiebilst, ka oficiālā līguma parakstīšana par projekta īstenošanu starp LR Vides ministriju un pašvaldības SIA „ŪDEKA” plānota 10.septembrī.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: