2013. gadu AS “Ventbunkers” iesāk ar lieliskiem pārkraušanas apjomiem, šī gada pirmajā mēnesī pārkraujot vairāk ne kā 377 000 tonnu naftas produktu, kas, salīdzinot ar iepriekšējā gada janvāri, ir par 39 % vairāk.

Lielākais pieaugums 76 % apmērā vērojams gaišo naftas produktu pārkraušanā, savukārt tumšo naftas produktu pārkraušanas apjomu palielinājums bijis 27 %, salīdzinājumā ar analogo periodu pērn.

Lai gan ziemas mēnešos nelabvēlīgie laika apstākļi, īpaši zemā gaisa temperatūra, apgrūtina pārkraušanas procesu, janvārī pārkrauts par 14 % vairāk nekā decembrī pērn, apliecinot, ka termināls prasmīgi izmanto pieejamos tehnoloģiskos risinājumus.

AS „Ventbunkers” valdes priekšsēdētāja Eva Ciniņa norāda, ka šogad kā galvenā prioritāte tiks izvirzīta stabilu pārkraušanas apjomu saglabāšana līdzšinējā apmērā, neskatoties uz mainīgajiem globālā tirgus apstākļiem.

Akciju sabiedrība "Ventbunkers" dibināta 1994. gadā un savu darbību veic Ventspils Brīvostas teritorijā. Galvenokārt tiek nodrošināta naftas produktu pieņemšana no dzelzceļa vagoncisternām. AS "Ventbunkers" kopējā pārkraušanas jauda var sasniegt 7 milj. tonnu gadā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: