Nedēļas vidus "karsts" izvērsies Talsu ielā, kur SIA "Ventceltnieks" birojā mēģināts veikt laupīšanu, kā arī apzagts veikals.
13. februārī ap plkst. 15.30 Talsu ielā divi vīrieši ielauzušies SIA "Ventceltnieks" biroja telpās un pieprasījuši grāmatvedei naudu, draudot ar viņu izrēķināties. Viņu nodomus iztraucējis uzņēmuma direktors un vīrieši aizbēguši bez naudas.
 

Abu maskās tērpušos vīriešu personības pagaidām nav noskaidrotas, to apgrūtina arī fakts, ka viņi neko neesot runājuši - šajā gadījumā nav iespējas viņus atpazīt pēc balss. Uzņēmumā bija plānota algu izmaksa un, visticamāk, abi vīrieši par to zinājuši, tādēļ uz biroju devušies ar konkrētu mērķi, zinot, ka tur ir nauda.

Policija sākusi kriminālprocesu, aizdomās turamo personu pagaidām nav. Iespējams, policijai kaut ko vairāk izdosies uzzināt, izpētot Ventspilī, Pārventas centrā, izvietotās novērošanas kameras ierakstus.

 
Policija lūdz atsaukties aculieciniekus, kuri 13. februārī laikā no plkst. 15:30 līdz 15:45 atradušies Pārventā Talsu, Lidotāju un Tārgales ielu krustojuma un Pārventas segtā tirgus tuvumā un redzējuši meža virzienā ātri skrienam divus pieaugušus cilvēkus, kas bija ģērbušies tumšās drēbēs, melnās cepurēs. Ja kādam ir informācija par šīm divām personām, lūgums par to paziņot valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Ventspils iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļai pa tālruni 63604754, 63604702, 110 vai personīgi ierasties Ostas ielā 33. Anonimitāte tiek garantēta. 
 
Jau naktī kāds ielauzies veikalā šajā pašā ielā. Izsists veikala skatloga stikls un aiznests kases aparāts, kurā gan nav bijusi nauda. Mantiskais kaitējums tiks precizēts, un arī šajā gadījumā uzsākts kriminālprocess. 
Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: