Laikraksta “Ventas Balss” ceturtdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Selga svin vārdadienu

Vārdadiena pansionātā Selga nosvinēta pirmo reizi, taču gan pasākuma organizētāji, gan svinību dalībnieki droši zina – ne pēdējo.

Sportisti vērtē jauno airēšanas bāzi

Šonedēļ ekspluatācijā nodotas airēšanas bāzes Dampeļi jaunizbūvētās un rekonstruētās ēkas. Tās jau atzinīgi novērtēt paguvuši gan sportisti, gan viņu treneri.

2.lpp. Viedoklis: „Bulšits! ”, laikraksta «Ventas Balss» žurnāliste Dace Vašuka.

«Varbūt būtu godīgi sagaidīt vismaz 2012. gada datus, lai tad lemtu par iestāšanos eirozonā, jo pašlaik tie izaugsmes cipari, ar kuriem operē Latvijas Bankas, Finanšu ministrijas un citi valdības pārstāvji, balstīti viņiem vien zināmās formulās.»

3.lpp.

Satrauc daudzās dzīvokļu apzagšanas

Ventspilnieki, it īpaši pārventnieki, satraukušies par neskaitāmajiem dzīvokļu apzagšanas gadījumiem. Policija šo lietu izmeklēšanai piesaistījusi kolēģus no reģiona.

Vakarēšana 21. gadsimta stilā

Mēneša pēdējā piektdiena Zlēku pagasta sievietēm ir svētku diena – tad viņas, saposušās un sarūpējušas cienastu, sanāk kopā, lai uzzinātu vai iemācītos ko jaunu.

4.lpp. Darbs un nauda. Tehnikumā apgūst mehatroniku

Jau pēc pusotra gada Ventspils uzņēmumos sāks strādāt diplomēti mehatroniķi. Kopš šī mācību gada Ventspils Tehnikumā var apgūt jaunu profesiju – mehatronisko sistēmu mehāniķis.

Uz veikalu – savam un citu priekam

Jaunajā veikaliņā Stila lietas, kas pirms dažām dienām atvērts Kuldīgas ielā 11, var nopirkt jaukus nieciņus dāvanām vai interjera priekšmetus savam mājoklim.

5.lpp. Intervija.Vērtība – respektējama un saudzējama

XXV Dziesmu un deju svētki, kas šovasar pārskanēs Latviju, pulcējot kopā ap 90 tūkstošiem dalībnieku, noteikti būs šī gada notikumu ass, ap kuru jau šodien vērpjas domas, centieni, garas mēģinājumu stundas, deju laukumos lietie sviedri un arī neskaitāmu audēju, šuvēju, rotkaļu pūles, darinot tautastērpus. LIA MONA ĢIBIETE ir viena no tērpu zinātājām. Tautastērpu darināšanai un to tradicionālās valkāšanas apmācībai, īpaši Kurzemes tērpam, viņa veltījusi vairāk nekā 15 gadus.

6.lpp. Sports. BK Ventspils soli no ceturtdaļfināla

Baltijas Basketbola līgas (BBL) Top 16 turnīra spēlēs trešo uzvaru izcīnījis BK Ventspils – tas savā laukumā bez jebkādām problēmām ar 103:76 sagrāva Pērnavas basketbolistus, līdz ar to nokļūstot soli jeb uzvaras tiesu līdz ceturtdaļfināla spēlēm.

Puķītim veiksmīgs starts Sočos

Nākamo ziemas olimpisko spēļu mājvietā norisinājās Pasaules kausa šorttrekā piektā posma sacensības. Tajās ļoti teicami startēja ventspilnieks Roberto Puķītis, kas izcīnīja augsto 12. vietu īsākajā – 500 metru – distancē.

Jaunajiem vieglatlētiem ziemas čempionāts

Mūsu pilsētas un novada vieglatlēti startēja Latvijas ziemas čempionātā vieglatlētikā C grupā (2000.–2001. dz.g.). Viņiem neizdevās izcelties ar īpaši labu sniegumu, jo iegūtas tikai trīs godalgas.

7.lpp. Politika. Eiro kauja turpinās

Pēc tam, kad Saeima pagājušajā nedēļā galīgajā lasījumā pieņēma Eiro ieviešanas likumu, tiem, kuri negrib samierināsiet ar apšaubāmo lēmumu pievienoties eirozonai jau 2014. gadā, atlikusi vēl pēdējā iespēja – rosināt tautas nobalsošanu par eiro ieviešanas laiku. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: