Pašvaldības SIA ''Ventspils labiekārtošanas kombināts'' rīkotajā elektrisko un elektronisko iekārtu savākšanas akcijā divu dienu laikā nodoti 215 kilogrami elektrotehnikas.

Elektrisko un elektronisko iekārtu savākšanas akcija aizvadīta pagājušās nedēļas nogalē. Tās laikā Ventspils iedzīvotāji izmantoja iespēju tuvāk savai dzīvesvietai bez maksas atbrīvoties no nevajadzīgās elektrotehnikas, kopā nododot 215 kilogramus. Tostarp tika nodota ne tikai mazā sadzīves un biroju elektrotehnika, kā kafijas automāti, gludekļi, televizori, šujmašīnas, printeri un datori, bet arī lielā mājas un dārza elektrotehnika – zāles pļāvēji un veļas mazgājamās mašīnas.

Ikdienā elektrisko un elektronisko iekārtu atkritumus bez maksas var nodot šķiroto atkritumu savākšanas laukumos Jēkaba ielā 47 un Siguldas ielā 8a katru dienu no plkst. 10 līdz 19, izņemot pirmdienas.

Savukārt mazo elektrotehniku (fēnus, tējkannas, blenderus, mobilos tālruņus u.c.) bez maksas var nodot arī tirdzniecības centrā ''Tobago'' Lielajā prospektā 3/5 un veikalā ''Rimi'' J. Poruka ielā 5, kur sadarbībā ar AS ''Latvijas Zaļais punkts'' ir izvietotas speciālas kastes šo atkritumu savākšanai.

Nākamā labiekārtošanas kombināta rīkotā atkritumu savākšanas akcija plānota jūnijā, kad tuvāk dzīvesvietai bez maksas varēs nodot makulatūru: avīzes, žurnālus, grāmatas un papīru.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: