Lielu bedru dēļ šorīt brīžiem slēgs Ventspils šosejas remontējamo posmu no Kūdras līdz pagriezienam uz Smārdi Tukuma novadā, informē "Latvijas valsts ceļi" (LVC).

LVC informē, ka ilgstošo lietavu dēļ šajā Ventspils šosejas būvdarbu posmā izveidojušās satiksmei bīstamas bedres. Lai tās novērstu, šorīt periodiski uz laiku līdz 30 minūtēm pa ceļu pilnībā tiks slēgta satiksme.

LVC aicina autovadītājus, kam ir tāda iespēja, apbraukt remontdarbu posmu pa Liepājas šoseju un autoceļu Jelgava - Tukums, jo ārkārtas remontdarbu dēļ uz Ventspils šosejas var veidoties sastrēgumi un ceļā būs jāpavada ilgāks laiks.

No Kūdras līdz pagriezienam uz Smārdi līdz piecos posmos satiksmi regulē ar luksoforiem vai ar satiksmes regulētāju palīdzību. Ar šādiem ierobežojumiem paredzamais posma šķērsošanas laiks ir 50 minūtes, bet spēcīgu lietavu laikā braukšanas apstākļi var strauji pasliktināties un ceļā var būt jāpavada ievērojami ilgāks laiks.

Ventspils šosejas posmā pie Usmas ezera vienā posmā satiksmi regulē ar luksoforu vai satiksmes regulētāju palīdzību. Paredzamas remontposma šķērsošanas laiks ir 20 minūtes.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: