Līdz 15. novembrim privātmāju īpašnieki, kuru īpašumā atrodas pieguļošā teritorija, vēl tiek aicināti pieteikt rudens koku lapu maisus savākšanai, informē p.i. ''Ventspils Komunālā pārvalde''.

Iedzīvotāji no savām pieguļošām teritorijām sagrābtās un maisos saliktās koku lapas var pieteikt savākšanai līdz 15.novembrim ieskaitot, zvanot pa tālr. 63624269, vai arī sūtot e-pastu uz kom.parvalde@ventspils.lv.

Pēc akcijas beigām iedzīvotājiem (privātpersonām) būs iespēja nodot lapu maisus bezmaksas, šķiroto atkritumu savākšanas laukumos - Jēkaba ielā 47 un Siguldas iela 8a katru dienu plkst. 10 - 19, izņemot pirmdienas.

Šogad lapu maisu izvešanas akcijas periodā ir izvesti jau vairāk nekā 10 000 maisu, taču, diemžēl tāpat kā pagājušā gadā, arī šogad akcijas laikā lapu maisos tika atrasti dažādi sadzīves un dārza atkritumi. Pašvaldība lūdz iedzīvotājus būt apzinīgiem un maisos neievietot atkritumus, jo lapas paredzēts izmantot kompostam.

Lapu maisu savākšanas akcija ir tikai viena no pašvaldības atbalsta aktivitātēm. Ziemas sezonā iedzīvotājiem tiek sniegta iespēja pieteikties ietvju kaisāma materiāla bezmaksas saņemšanai privātmāju pieguļošo ietvju kaisīšanai. Akcija norisinās no 15. novembra līdz 15. decembrim ieskaitot, aicinot pieteikties privātmāju īpašniekus (fiziskas personas), kuru īpašums robežojas ar ietvi. Uz katru šādu īpašumu ir paredzēts piegādāt divus maisus jeb kopā 60 kg smilts un sāls maisījuma.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: