Lai uzlabotu vides pieejamību un ērtāku piekļuvi Staldzenes jūras krastam, ir uzsākti Jaunupes ielas pārbūves darbi, informē p.i. ''Komunālā pārvaldē''.

Staldzenē - Jaunupes ielā atrodas iebraukāts meža ceļš 150 m garā posmā, ko perspektīvā plāno izmantot kā jauno piekļuvi Staldzenes jūras krastam, lai piekrastes zvejnieki un glābšanas dienests varētu ērti un operatīvi piekļūt krastam.

Šonedēļ ir uzsākta šī ielas posma izbūve jaunā seguma konstrukcijā sarkano līniju robežās pa jaunu trasējumu. Ņemot vērā to, ka pārbūvējamai ielai ir ierobežots platums saistībā ar apkārt aizsargājamo teritoriju, tiek paredzēts izbūvēt divus paplašinājumus brauktuves nomalēs, lai nodrošinātu iespēju transportlīdzekļiem izmainīties ielas posmā. Jaunupes ielā tiek paredzēts izbūvēt grants šķembu maisījuma segumu un atjaunot zaļā zonā esošo zemsedzi.

Būvdarbu veicējs SIA ''VIA'' ielas pārbūves darbus paredz veikt līdz šī gada beigām. Šobrīd ir veikta jaunās ielas trases nospraušana, un tuvākajās dienās tiks uzsākti celmu raušanas un gultnes izbūves darbi.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: