Svētdien, 1. novembrī, Ventspils iedzīvotāji tiek aicināti piedalīties kopīgā koku stādīšanā par godu labiekārtoto iekšpagalmu svinīgajai atklāšanai: Rindas ielā 50 - plkst. 15.30, Celtnieku ielā 10 - plkst. 16 un Rindas ielā 23 - plkst. 16.30.

Pasākumu ietvaros svinīgo runu teiks Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs, pasniedzot pateicības rakstus māju apsaimniekotājiem par aktīvu līdzdalību iekšpagalmu labiekārtošanā, bet pasākuma galvenā daļā norisināsies kopīga koku stādīšana, lai padarītu Ventspils iekšpagalmus zaļākus un krāšņākus.

Pagalmu labiekārtošanas darbu ietvaros Celtnieku ielā Nr.8 un Nr.16 tika pārbūvēta asfaltbetona brauktuve, izbūvējot jaunu asfaltbetona segumu, atjaunota gājēju ietve pie ieejas mezgliem un uzstādīti energoefektīvi LED apgaismojumi, atjaunotas lietus ūdens akas un izbūvētas papildus lietus ūdens notekas.

Savukārt Rindas ielā 23 tika pilnībā pārbūvēts esošais labiekārtojums, demontējot nolietojušo asfaltbetona segumu. Gar ieejas mezgliem ir izbūvēta betona bruģakmens gājēju ietve, brauktuve un kopumā 15 jaunas autostāvvietas. Tāpat tika veikta jauna lietus ūdens kanalizācijas izbūve un uzstādīts mūsdienīgs daļēji iebūvēts pazemes tipa atkritumu konteiners.

Bet Rindas ielā 50, Siguldas ielā 29 un Usmas ielā 7 tika pārbūvēta bedrainā asfaltbetona brauktuve, izbūvējot jaunu asfaltbetona segumu, pārbūvēta gājēju ietve un celiņi pie ēkas ieeju mezgliem, un veikta koplietošanas teritorijas pārbūve.

Lasi vēl

Komentāri (7)

  • -1
    Mimmīte 29.10.2020, 12:16:58

    Svētdienās normāli cilvēki nestrādā!!!

  • -5
    Meistars. 29.10.2020, 15:09:18

    Labprāt piedalītos,bet-bez smagos noiegumos aizdomās turētās personas klātbūtnes!

  • -11
    Parko 29.10.2020, 15:16:55

    nu cik var nīdēt un pīkstēt par vienu un to pašu? Visi kas šeit muld acīm redzot nedzīvo tajos iekšpagalmos, un neinteresē tas, kas apkārt citur notiek.
    Dzīvodams iekšpagalmā, kur kādreiz bija nenormālas bedres, nebija vietas kur nolikt mašīnu un vakaros apgaismojums bija nekāds, tagad kad viss ir labiekārtots un ir mums sētā jauni stāvlaukumi, utt., tur ir pavisam cita dzīvošana! Ir labāk un foršāk, un tieši tiem, kam šis rūp, arī aizies un gribēs savā pagalmā iestādīt kādu koku ar saviem bērniem!
    Var muldēt un neko nedarīt, tas protams ir vienkāršak, bet neaizmirstiet, ka tie cilvēki reāli arī strādā un uzlabo lietas pilsētā.

    Ej padzīvo Rīgā maskačkā un tad parunāsim, cik pašvaldība ir ieinteresēta, lai tev pagalmā būtu labāka ietve un zaļāks pagalms.

    Tipiski - Ventspilī dzīvo, bet visu apkārt no*irš, bet izmanto visas iespējas, kas Ventspilī ir uzlabots, lai gan neesi pelnījis to dēļ savas attieksmes.

  • -4
    Kaudzītes brālis 29.10.2020, 15:52:51

    >>Vpils
    Neesat laikam pareizi sapratis-nav jau runa par labiekārtošanā paveikto,tur nav ne vainas.Vienkārši kaitina mazā vīreļa centieni būt visur klāt,lai tik pazīmētos.Kaut gan,iespējams,nemaz daudz laika šamējam vairs nav palicis-jācer,ka nākošās vēlēšanās viņš ar saviem līdzskrējējiem paliks "aiz borta".
    Tāpēc arī daudzi neiet uz tādiem pasākumiem,ja zināms,ka tur piedalīsies Lembergs.

  • -2
    trakais oposums 29.10.2020, 21:49:44

    Kas būs iekšpagalmos jālemj mājas iedzīvotājiem. Koki,krūmi varbūt kāda lapene ar grila vietu. Tā kā maksājam nodokļus pašvaldībai mēs varam prasīt palīdzību to izveidot. Un to visu var izdarīt bez mazā vīreļa lidzdalibas.

  • -6
    LV 30.10.2020, 10:00:39

    Ja tu esi tiesāts un lēmums stājas spēkā, tad tu ir smagais noziedznieks. Ja lēmums nestājas spēkā un tiesa nevar lemt par fiktīvām apsūdzībām, tad neesi vainīgs

  • -1
    Nah Nahs XIII 30.10.2020, 12:15:14

    Jānis91
    Kur redzat "vainīgs"?
    Smagos noiegumos aizdomās turētā persona - tas irpavisam cits statuss.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: