Lielākā daļa ventspilnieku atpazīst pašvaldības SIA Ventspils labiekārtošanas kombināts logo – tie izvietoti gan uz uzņēmuma transportlīdzekļiem, gan uz sadzīves atkritumu konteineriem, ko ikdienā izmantojam gana bieži.

Tagad papildus uzņēmuma logo uz atkritumu konteineriem parādīsies vēl viena atpazīstamības zīme – uzlīme ar konteinera inventāra numuru un radiofrekvenču identificēšanas kodu.

Pašvaldības SIA Ventspils labiekārtošanas kombināts ir uzsākusi darbu pie jaunas loģistikas programmas ieviešanas, kur viens no būtiskiem posmiem ir nodrošināt ar inventāra numuru un RFID kodu uzlīmēm visus apsaimniekošanā esošos konteinerus. Radiofrekvences identifikācija ir tehnoloģija automātiskai identifikācijai, kurā datus nosūta un saņem ar radiosignālu palīdzību, izmantojot ierīces, ko sauc par RFID tagiem jeb retranslatoriem. Ar šo kodu un retranslatoru, kas uzstādīti sadzīves atkritumu savākšanas autotransportam, palīdzību tiks identificēti dienas laikā apsaimniekotie konteineri.

Tādēļ aicinām šīs uzlīmes nenoņemt un nemēģināt tās bojāt, pretējā gadījumā var tikt traucēta turpmāka atkritumu izvešana.

Apmaksāta informācija.

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • 0
    karlito 17.07.2020, 11:51:00

    Nu ja nav kur naudu likt,tad lai jau....Manī šis viss raisa smaidu.....

  • 0
    Cibiņš 17.07.2020, 12:58:13

    Par kādu summu celcies pakalpojumu cena individuālajiem pakalpojuma izmantotājiem dēļ šī jaunieveduma?

  • -2
    PSIA "Ventspils labiekārtošanas kombināts" 17.07.2020, 14:15:42

    Tāpat kā jebkuram uzņēmumam, arī pašvaldības SIA “Ventspils labiekārtošanas kombināts” ir jāpilnveido sava darbība, tostarp uzlabojot loģistiku atkritumus apsaimniekojot.

    RFID kodu sistēmas ieviešana ir tikai daļa no loģistikas programmas, pie kuras ieviešanas uzņēmums pašlaik strādā.

    Tajā pašā laikā informējam, ka šajā gadā maksas izmaiņas netiek plānotas.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: