Futbola klubs "Jelgava" "Optibet" virslīgas sestās kārtas spēlē ar minimālu panākumu pār "Ventspils" komandu astoto vietu turnīra tabulā nomainīja pret ceturto.

"Jelgava" uzvarēja "Ventspili" ar 1:0 (1:0) un tagad turnīra tabulā ir tieši aiz ventspilniekiem, kuriem ir punkts vairāk.

Jau otrajā minūtē Vladislavam Kurakinam nācās glābt mājiniekus no vārtu zaudējuma pēc Jevgeņija Kozlova sitiena ar galvu no tuva attāluma. Arī turpmāk neliels pārsvars bija viesiem, tomēr savu iespēju izmantoja "Jelgava".

16. minūtē neviena nepieskatīts stūra sitiena izspēlē visaugstāk izlēca Ņikita Ivanovs, no tuvas distances ar galvu panākot 1:0 mājinieku labā.

21. minūtē rezultāts varēja kļūt 2:0, taču pēc Jurija Zaharkiva gūtajiem vārtiem tiesnesis fiksēja aizmugures stāvokli.

24. minūtē pretuzbrukumā pēc Zaharkiva piespēles jau Jevgeņijs Kazačoks pret savu bijušo komandu varēja izcelties, bumbu viesiem novirzot uz stūra sitienu.

51. minūtē diskutablā situācijā sitiena laikā krita Jevgeņijs Kozlovs, taču tiesneša svilpe klusēja. 60. minūtē jau Kazačoks lika pasvīst viesu vārtsargam Delem Alampasu.

68. minūtē vārtu pārliktnis glāba mājiniekus no vārtu zaudējuma, kad pēc Kristiana Kjagbaras sitiena bumba vispirms atsitās pret Daniela Baloža kāju.

77. minūtē jau labs vārtu gūšanas moments bija mājiniekiem, taču pirmo sitienu atvairīja vārtsargs, bet otrais lidoja garām vārtiem.

Pēdējās minūtēs ventspilnieki mēģināja rezultātu izlīdzināt, līdz laukuma centra līnijai devās arī vārtsargs Alampasu, taču jelgavnieki uzvaru nosargāja un pārtrauca trīs zaudējumu sēriju.

Virslīgas līderpozīcijā ar 18 punktiem ir RFS, bet par trim mazāk ir "Riga". Ar desmit punktiem seko "Ventspils", bet "Jelgavai" tagad ir deviņi punkti. Vēl par punktu mazāk ir Jūrmalas "Spartakam" un "Valmierai", bet pa sešiem punktiem iekrājusi "Liepāja", "Daugavpils" un "Metta" komandas. "Tukums 2000"/TSS sešos dueļos ticis pie punkta.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: