Mazo ventspilnieku un viesu iecienītās rotaļu iekārtas ''Gotiņas'', kuras iepriekš atradās Lielajā laukumā, turpmāk atradīsies labiekārtotā rotaļu laukumā koplietošanas teritorijā Lielajā prospektā 27, 27A un 29.

Jaunā rotaļu laukuma izbūves projekta ietvaros tika labiekārtota teritorija, veicot betona plākšņu seguma līdzināšanu un izveidots zāliens. Rotaļu zonā tika izbūvēts triecienu absorbējošs gumijas segums un uzstādītas rotaļu iekārtas.

Ventspilī pavisam kopumā šobrīd ir 37 bērnu rotaļu laukumi parkos, skvēros, pludmalē un daudzdzīvokļu māju iekšpagalmos, kā arī divas bērnu pilsētiņas. Daudzviet pilsētā pēc ventspilnieku ierosinājuma uzstādītas dubultās šūpoles. Pēc vecāku ierosinājuma bērnu pilsētiņās un citos rotaļu laukumos ir ieklāts triecienabsorbējošais gumijas segums. Vecāki atzinuši, ka jaunais segums ir daudz patīkamāks bērnu rotaļām - tas palīdz izvairīties no nevēlamām traumām, ir tīrāks un higiēniskāks, nenosmērējas bērna drēbes, apavos nesaiet smiltis, kā arī pēc lietus segums ātri izžūst.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: