Ventspilī, Patversmes ielā, kādas mājas vārtiņus rotā ļoti krāšņa un šim gadalaikam atbilstoša pastkastīte. Sekojot aicinājumam piedalīties akcijā ''ApGLEZNO un noBILDĒ arī Tu savu pastkastīti!'', ar savu pastkastītes stāstu dalījās ventspilniece Agnese Pastare.

Agnese stāsta, ka pastkastīte nav viņas apgleznota, tā tika iegādāta tāda, kāda tā ir - ''Latvijas Pastā'':

“Mūsu žogu tā rotā jau kādus gadus desmit, apmēram, neviens vairs īsti neatceras, šķiet tā bijis vienmēr... Pastkastīte tika iegādāta, jo iepriekšējā savu darba mūžu bija beigusi, tā nu, nejauši iegāju mūsu pašu Ventspils galvenajā pasta nodaļā, ieraudzīju šo - skaistu, baltu, ar ziediem un taureņiem. Tā nu viņa (es apzināti saku "viņa" nevis "tā") atceļoja mājās un priecē mūs un garāmgājējus. Tas, ka viņa ir tik neparasta un skaista, ir izraisījis ne vienu vien garāmgājēju smaidu. Mums tā ir mūsu māju sastāvdaļa.”

Jau informējām, ka Ventas Balss, atsaucoties ''BILŽU BIROJA'' aicinājumam, kļuva par vienu no akcijas informatīvajiem partneriem un izrotāja arī savu pastkastīti. Aicinām ventspilniekus un novadniekus padarīt savu pastkastīti īpašu, lai tā priecē ne vien jūs pašus, bet arī garāmgājējus.

Lai piedalītos akcijā, darba autors vai tā pārstāvis ar īpašnieka piekrišanu pastkastīti nofotografē labā kvalitātē (divas fotogrāfijas – viena tuvplānā, otra – reālajā vidē) un līdz 2020. gada 10. septembrim nosūta uz e-pastu pastkastites@bildes.lv, vēstulē norādot darba autora/-u vārdu, uzvārdu, vecumu, pilnu pastkastītes atrašanās vietas adresi, darba nosaukumu un īsu stāstu par pastkastītes mākslinieciskošanas ideju.

Mākslas darbu autori aicināti publicēt savas apgleznotās pastkastītes un to tapšanas gaitu sociālajos tīklos Facebook, Instagram, Draugiem.lv, izmantojot tēmturus #Pastkastites un #paliecmājās un pievienojot/ietagojot @FestivalsBildes, lai ''BILŽU BIROJS'' varētu sekot līdzi un dalīties ar šiem ierakstiem savos sociālajos tīklos.

Interesantāko darbu autori saņems ''BILŽU BIROJA'' un VAS ''Latvijas Pasts'' pateicības rakstus un pārsteiguma balvas.

Nolikums un cita informācija par akciju ''BILŽU'' mājaslapā – www.bildes.lv.. Jautājumu gadījumā zvanīt (tālr.: 29282866 - Tija) vai rakstīt (e-pasts: bildes@bildes.lv).

Lasi vēl

Komentāri (5)

  • -5
    FerdinanTs. 22.05.2020, 12:08:20

    Šo vajadzēja kā apmaksātu informāciju publicēt.
    Jo tiek reklamēts konkrēts laikraksts (bildē),kurš ,iespējams,pastarpināti pieder kādam mazam vīrelim,ko daži par Puzes Punduri saukā.

  • -4
    ventasbalss.lv 25.05.2020, 12:59:53

    Vai Jūs gadījumā neesat sajaucis portālus? Atgādināšu, ka šis ir Ventas Balss portāls, ir arī laikraksts Ventas Balss, tāpēc arī mēs šeit ievietojam rakstus un bildes, kuri tiek sagatavoti pateicoties mūsu darbiniekiem un Ventspils un Ventspils novada iedzīvotājiem.

  • -4
    Margrieta666 22.05.2020, 13:14:03

    Pastniekam,kurš apkalpo attēlā redzamo pastkastīti,neizmaksāt prēmiju!Par pavirši ievietotu avīzi.

  • 0
    <>^<> 22.05.2020, 17:54:10

    Seno laiku "Padomju Venta" ir kādam mājās?
    Iemetiet,lūdzu,un foto pēc tam.
    Identiski!

  • -1
    Garrote. 30.05.2020, 09:44:38

    Arī būtība identiska.Abas avīzes kalpoja/kalpo komūnistiem/komūnistam.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: