Bērnu parkā ''Fantāzija'' tika iestādīta piecus metrus gara asā sudrabegle, kura tika laikus pasūtīta un iegādāta Vācijas kokaudzētavā ''Lorenz von Ehren''. Egles vecums šobrīd ir 20 gadi, un tā turpmāk mājos un augs Ventspilī.

Asās egles šķirne ir ''Picea pungens glauca'' un tā savos izmēros var izaugt līdz pat 15 metrus augsta un četrus metrus plata. Šī sudrabegle būs īsta rota bērniem gada gaidītākajos svētkos - Ziemassvētkos. Līdzīgi, kā Bērnu pilsētiņā tika pušķota un apdziedāta tur augošā egle, tā arī turpmāk bērnu parkā ''Fantāzija'' svētki tiks ieskandināti ar skaistu un augošu eglīti.

Koku stādīšanas darbu veica profesionāla komanda no SIA Labie koki, bet to pasūtītājs un ierosinātājs ir Ventspils Komunālā pārvalde.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • -1
    venēcija 17.05.2020, 10:09:42

    Lieliski!Paldies visiem iesaistītajiem cilvēkiem,kas šo jauko domu radīja un realizēja dzīvē.Un,ja šo burvīgo darbu turpinātu,iestādot šādas lielas egles arī citos laukumos un pie iestādēm,tas būtu vienreizēji.Jo egle ir vienreizējs koks,skaists gan ikdienā gan svētkos.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: