Paplašinot centralizētās siltumapgādes pakalpojuma pieejamību pilsētas iedzīvotājiem, izbūvēts jauns siltumtrases posms 120 metru garumā, kā rezultātā ēkām Ganību ielā 30 un Ganību ielā 32 būs iespēja saņemt centralizētu siltumapgādi.

Lai arī šobrīd būvniecības darbi, ko veica uzņēmums „Pilsbūve”, jau ir noslēgušies un abi objekti pieslēgti centralizētajai siltumapgādes sistēmai, tomēr vēl kādu brīdi Ganību ielas posmā no Pētera ielas līdz Pāvila ielai turpināsies gājēju ietvju seguma un zaļās zonas atjaunošanas darbi.

Lai paaugstinātu siltumapgādes sistēmas efektivitāti, turpmāko divu gadu laikā Ventspilī kopumā tiks izbūvēti 11 jauni siltumtīkli 2,8 km garumā.

Piesaistot Eiropas Savienības Kohēzijas fonda līdzfinansējumu, jauni siltumtīkli Ventspils pilsētā tiks izbūvēti vēl šādos ielu posmos: no Rīgas ielas līdz teātra namam „Jūras vārti” Kr.Valdemāra ielā, Lāčplēša ielā 1, Rūpniecības ielā 1 un Rūpniecības ielā 2, Ūdens ielā 6, Kuldīgas ielā 13, Strazdu ielā 5, Sarkanmuižas dambī 28, kā arī Vasarnīcu ielā 9, 14 un 20, Līvu ielā 2. Projekts paredz arī siltumtīklu maģistrāles izbūvi no Vidumupītes pieslēguma līdz Lāčplēša ielas pieslēgumam.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: