Šonedēļ uzsākti būvdarbi iekšpagalmā P.Stradiņu ielā 17A, kur šajā gadā tiks veikti labiekārtošanas darbi pie mājām P.Stradiņa ielā 13 un 17.

Labiekārtošanas darbu ietvaros paredzēts izbūvēt jaunu brauktuvi un 10 jaunas auto stāvvietas, rekonstruēt gājēju celiņus, izbūvēt lietus ūdens kanalizācijas sistēmu, kā arī pagalma apgaismojumu. Tiks veikti arī apzaļumošanas darbi, savukārt pašvaldības SIA “ŪDEKA” iekšpagalmā veiks ārējo kanalizācijas tīklu pārbūvi.

Kopējās plānotās iekšpagalma labiekārtošanas izmaksas plānotas ap 120 000 EUR.

Pagalma labiekārtošanas darbu procesā aktīvi iesaistījušies arī apkārtējo daudzdzīvokļu māju iedzīvotāji un apsaimniekotāji, kuri saskaņā ar Ventspils pilsētas saistošajiem noteikumiem Nr.15 izmantos iespēju labiekārtot savām mājām piesaistītos zemesgabalus, saņemot būtisku pašvaldības līdzfinansējumu.

Jau ziņots, ka 2016. gadā Ventspilī tika aizsākta plaša daudzdzīvokļu māju iekšpagalmu labiekārtošanas programma, kuras ietvaros veikti būtiski labiekārtojuma darbi kopā deviņos iekšpagalmos, četros no tiem izbūvējot jaunus bērnu rotaļu laukumus.

Pērn iekšpagalmā P.Stradiņa ielā 17A tika izbūvēta jauna brauktuve, 23 auto stāvvietas, gājēju celiņi, lietus ūdens kanalizācijas sistēma, apgaismojums un ierīkots zāliens starp mājām Dzintaru ielā nr. 26, 28, 30 un Talsu ielā 3A.

Tāpat ziņots, ka šogad labiekārtošanas darbi turpināsies arī pašvaldības daudzdzīvokļu māju iekšpagalmos Jūras ielā 3A un Celtnieku ielā 2A, kā arī noslēgsies pērn aizsāktie, bet nepabeigtie darbi pagalmā Inženieru ielā 73/75/77, kur šopavasar tiks ieklāts gumijas segums zem izbūvētajām rotaļu iekārtām, kā arī tiks veikti apzaļumošanas darbi.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: