Pludmales akvaparks ir tā vieta, kura karstās vasaras dienās piepildīta ar ģimenēm un draugu kompānijām, jautrību, aktīvu atpūtu un ūdens priekiem. Lai nodrošinātu patīkamu un veselīgu atpūtu, šogad, pirms sezonas sākuma, norisināsies ievērojami remontdarbi un teritorijas sakopšanas darbi.

Februāra izskaņā tika izsludināts iepirkums par remontdarbiem Pludmales akvaparkā. Plānoto remontdarbu laikā tiks mainīts segums visiem trim baseiniem, remontētas un pulētas trīs slīdkalniņu trubas, kā arī atjaunota to slīdamība, tiks atjaunotas sēdvietas, pārģērbšanās mājiņas, uzstādītas drošības margas, atjaunots bruģa segums un veikti citi teritorijas labiekārtošanas darbi. Tāpat plānots baseina ūdens filtrēšanas sistēmas remonts.

Paredzēts, ka remontdarbi norisināsies no marta beigām līdz 25.maijam, savukārt no aprīļa beigām, maija sākuma sāksies teritorijas sakopšanas darbi. Pludmales akvaparks savas durvis apmeklētājiem vērs jūnija sākumā.

Atgādinām, ka aktīvai atpūtai „Pludmales akvaparks” piedāvā 3 dažādus baseinus, kuros ūdens temperatūra tiek uzturēta ap +24° C. Pie baseiniem ierīkoti 8 un 10 m augsti torņi ar dažādiem slīdkalniņiem – standarta, ģimenes, „turbo", kā arī slīdkalniņu, kas sniedz brīvā kritiena izjūtas un nobraucieniem ar piepūšamajiem riņķiem. Apmeklētājiem iespējams iznomāt inventāru peldēšanai, guļamkrēslus un bumbas. Mazuļus priecē īpaši viņiem piemērotas atrakcijas - „astoņkājis", „laiva", „varde" un „sēne". Vēsā laikā pēc peldes baseinos iespējams sasildīties saunās vai burbuļvannās, kurās ūdens temperatūra sasniedz pat +35°C grādus.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    eu_beidz 06.03.2017, 13:19:48

    ...slīdkalniņu trubas...
    varbūt tomēr caurules, tuneļi, renes...?

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: