Ceturtdien darba vizītē Ventspilī ieradās Latvijas Valsts prezidents Raimonds Vējonis ar kundzi Ivetu Vējoni, bet vizītes noslēgumā prezidents Jaunrades namā tikās ar ventspilniekiem un atbildēja uz viņu jautājumiem.

Jaunrades namā Valsts prezidents Raimonds Vējonis un Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs paviesojās koka rotaļlietu izgatavošanas pulciņa nodarbībā, autotrases modelisma nodarbībā, kur arī paši izmēģināja vadīt automodelus pa trasi. Turpinājumā viesi apmeklēja tēlotājas mākslas studijas “Artemida” un galda hokeja nodarbību.

Savukārt Valsts prezidenta kundze Iveta Vējone kopā ar Ventspils pilsētas domes priekšsēdētāja dzīvesbiedri Kristīni Lembergu apmeklēja solo dziedāšanas mācību klases nodarbību, kur viņas tika sagaidītas ar muzikālu sveicienu, paviesojās ādas apstrādes pulciņa nodarbībā, kur studijas audzēknes iepriecināja ar pašu veidotām kastītēm rotu glabāšanai, ielūkojās teātra nodarbībā, bet pēc tam vēroja pērļošanas nodarbību. Arī pērļošanas nodarbību audzēknes bija parūpējušās par skaistām dāvaniņām viešņām – pašu darinātām rotaslietām.

Turpinājumā viesi noskatījās planetārija šovu un devās uz Lielo zāli, kur noklausījās muzikālo sveicienu, kuru izpildīja Ventspils Jaunrades nama klavierklases audzēkne Marija Solovjova un instrumentālais ansamblis „Milenium”.

Pasākuma noslēgumā ikviens klātesošais tika aicināts uzdot jautājumus Valsts prezidentam Raimondam Vējonim. Šo izdevību izmantoja daudzi ventspilnieki, lai rastu atbildes uz sev interesējošajiem jautājumiem.

Prezidenta kundze Iveta Vējone šajā dienā pabija arī pirmsskolas izglītības iestādē Bitīte. (FOTO)

 

Lasi vēl

Komentāri (7)

  • 0
    Montieris 24.02.2017, 10:37:29

    Ko labu Jansona kungs parunāja?

  • -13
    keda 24.02.2017, 10:44:02

    Esot soloprogrammu mēģinājis taisīt

  • -2
    norge 24.02.2017, 11:35:53

    pec bildem spriezot tur bija dominieki , pasvaldibas uznemumu atbildigie , tad vel lemberga pieludzejas pesionares kuru pensijas ir 360 EU , no skolam ko abalvoja un augskolas , bet ka janons tur ieklida paliek migla tits

  • -5
    Ventspilniece 24.02.2017, 11:37:26

    Žēl,ka nav pieejams pasākuma ieraksts,skatījos arī oficiālajā vietnē ventspils.lv,bet nekā.
    Laikam taču pilsētas "varenie" neuzdrīkstējās prominentas personas klātbūtnē palaist vaļā "ķēdes suņus" (pašvaldības policiju) un izdzīt no zāles viņiem tik neērto pensionāru...
    Jebšu tas gājiens raksturīgs vienīgi Vītoliņam?

  • -11
    Nif nifs 24.02.2017, 14:49:29

    Gan jau katrs pats savā prātā pavērtēs, par cik gudru un objektīvu viņš uzskata minēto pensionāra kungu. Tā politkorekti, skaļi neizsakot.

  • -9
    Dzērvene 24.02.2017, 16:27:16

    Ko tad ventspilnieki.lv nebija pafilmet ?tada nikuliga lapele,ta visu laiku ir klat bet te nekā.kas ir finansējums izsika?jansons viens palicis cīnītājs ?pārējie patrioti oplauka tālēs zilajās?

  • -3
    herberts 25.02.2017, 00:01:52

    Vareni, Artemida, koka rotaļlietas un galda hokejs, kas vēl vajadzīgs pilnai laimei un vēlmju piepildījumam Ventspils apmeklējumā? Skaidrs ka nekas, tas ir orgasms, apogeja, uz priekšu, biedri, uz jaunām darba uzvarām, Latvija var!

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: