Pie 12. uzvaras Latvijas Basketbola līgas 2. divīzijas turnīrā tikuši Ventspils Augstskolas basketbolisti, kas viesos ar 71:62 pieveica Ogres komandu.

Ventspilnieki lieliski aizvadīja mača pirmo ceturtdaļu, uzvarot to 32:15. Lai gan otrajā komanda zaudēja deviņus punktus, atpūtā VeA devās, joprojām esot vadībā – 42:34. Otrajā puslaikā ventspilnieki droši nosargāja savu vadību un izcīnīja uzvaru 71:62. Produktīvu maču aizvadīja Dāvis Lejasmeiers, kurš 23 punktiem pievienoja arī septiņas rezultatīvas piespēles un sešas atlēkušās bumbas. 13 punkti Tomam Leimanim, bet 12 – Andrejam Gražulim.

VeA pēc šī panākuma nostiprinājās astotajā vieta, tuvākos sekotājus apsteidzot par divām uzvarām. Toties no sestās vietas komandu šķir vairs tikai viens panākums, tiesa komandas aizvadījušas dažādu maču skaitu. Ventspils studentiem atlikuši pieci mači, no kuriem divi jāaizvada savā laukumā – 25.martā ar BK Saldus (4.vieta), 27.martā ar Jelgavu/LLU (12). Vēl jāspēlē ar Cēsīm (11), Valmieru (14) un Rīdzeni (18). 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: