8. martā Dienas centra bērni, pedagogi un brīvprātīgie ciemojās rakstnieka Herberta Dorbes memoriālajā mājā muzejā „Senču putekļi”. Draudzīgā gaisotnē lasot dzeju un kopīgi uzdziedot, tika spriests arī par tuvākajiem nākotnes plāniem.

Pasākumi muzejā ir viena no jaukākajām centra tradīcijām, bet tā nebūt nav vienīgā.

Tuvojoties vasarai notiek aktīva gatavošanās tematiskajām nedēļām. Šovasar atkal piedāvāsim programmu „Pats par savu naudu!”, kas bērniem un pusaudžiem ļoti patīk.

Tematisko nedēļu laikā dalībnieki radošajās darbnīcās izgatavos rokdarbus un sagatavos priekšnesumu programmu. Par savu darbu bērni saņems atlīdzību centrillas (dienas centra nosacīto naudu), ko varēs tērēt iepērkoties un izklaidējoties noslēguma pasākumā.

Tematiskajās nedēļās vienkāršā veidā bērni iegūst zināšanas par darba attiecībām, algu un nodokļiem, tirgošanu un iepirkšanos. Šovasar sadarbībā ar PrivatBank iepazīsim arī banku pakalpojumus, piemēram, karšu un kontu lietošanu.

Lai apzinātu dalībnieku skaitu tematiskajām nedēļām un uzklausītu ierosinājumus no bērniem un vecākiem, biedrība lūdz apmeklēt Dienas centru

  • Lielajā prospektā 18-1 katru darba dienu no 12.00­­ līdz 18.00
  • Talsu 1 katru darba dienu no 14.00 līdz 18.00

vai arī sazināties ar Dienas centra pedagogu pa tālruni: 63628841; 29693732.

Vairāk informācijas par Dienas centru un nodarbībām tematiskajās nedēļās biedrības mājas lapā www.naclidzi.lv.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: