3. martā, Olimpiskā centra „Ventspils” Vieglatlētikas manēžā notiks Latvijas atklātais ziemas čempionāts un Olimpiskā centra „Ventspils” kausa izcīņa virves vilkšanā.

Čempionāts sāksies plkst. 12.00 un plānots, ka čempionātā piedalīsies četras komandas no Latvijas un divas no Lietuvas. Dalībnieki sacentīsies trīs svara kategorijās līdz 700, 640 un 600 kilogramiem (komandas dalībnieku kopējais svars). Svara kategorijai līdz 600 kilogramiem varēs pieteikties jaunieši līdz 23 gadu vecumam, pārējām svara kategorijām vecuma ierobežojumu nav. Labākie virves vilcēji tiks pie Latvijas atklātā ziemas čempionāta medaļām.

Pēc čempionāta virves vilcējiem būs iespēja cīnīties par Olimpiskā centra „Ventspils” kausu svara kategorijā līdz 560 kg. Šīs sacensības ir interesantas ar to, ka vienīgais ierobežojums būs kopējais komandas dalībnieku svars, kurš nedrīkst pārsniegt 560 kg, bet komandas dalībnieku skaits paliek treneru un pašu sportistu ziņā.

Ieeja skatītājiem sacensībās bez maksas!

Sacensības rīko Latvijas Virves vilkšanas federācija sadarbībā ar Olimpisko centru „Ventspils” un virves vilkšanas klubu „Velkonis”.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: