Laikraksta «Ventas Balss» otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp. Vecās Jawas atkal rūc

Jūrkalnieks Arnolds Egle pirms pieciem gadiem sāka atjaunot Čehijā ražotāsJawas. Leģendārie spēkrati nav tikai braucamrīki, daudziem tie saistās ar patīkamām jaunības atmiņām, kad ar javiņu varēja aizlaist ne tikai darba darīšanās, bet arī zaļumos.

Pašvaldībā desmit vakanču

Ventspils pilsētas domē tuvākajā laikā būs nepieciešami desmit darbinieki. Lielākā daļa no tiem – uz noteiktu laiku.

2.lpp. Viedoklis: „Viegli un skaisti”, laikraksta “Ventas Balss” galvenā redaktore Gundega Mertena

«Nezin, kas notiktu, ja vienu dienu pilsētā pārstātu darboties visi luksofori un tiktu noņemtas puse no ceļu zīmēm. Gan jau ka braucēji pielāgotos un, ja neskaita dažus atgadījumus, nekas liels nenotiktu. Tomēr braucēji un gājēji būtu neapmierināti, jo viņiem būtu atņemta tik ierastā kārtība. Cilvēki ir pieradināti nedomāt, bet braukt pēc priekšrakstiem jeb zīmēm, kas visu pasaka priekšā. »

3.lpp.

Dala pārtikas pakas ģimenēm ar bērniem

Integrācijas centrs Atvērtās durvis divus gadus dala pārtikas pakas ģimenēm, kurās ir bērni. Līdz šim palīdzēts ventspilniekiem un kuldīdzniekiem, nu tiks atbalstīti arī talsenieki.

Krievijas pilsoņi balso arī Ventspilī

Ventspilnieki, kuriem ir Krievijas pilsonība, savu izvēli prezidenta vēlēšanās izdarīja jau pagājušajā sestdienā. Kamēr mūsējie balsoja, pie vēstniecības Rīgā notika pikets, pieprasot godīgas prezidenta vēlēšanas Krievijā.

Nodoklis pietuvināts realitātei

Ventspils domes izsūtītie paziņojumi par nekustamā īpašuma nodokļa nomaksu kopumā nav pārsteiguši privātmāju un privatizēto dzīvokļu īpašniekus, toties nepatīkamus brīžus sagādājuši dažiem uzņēmējiem, kas veic saimniecisko darbību dzīvojamās ēkās.

4.lppNovadā.

5.lpp. Brīvostas ziņas.

6. lpp. Sports. Šorttrekisti spēkojās Austrālijā

Mūsu labākie jaunie šorttrekisti Roberto Puķītis un Ilze Urtāne spējuši iekļūt labāko trīsdesmitniekā pasaules junioru čempionātā šorttrekā, kas risinājās šim sporta veidam diezgan eksotiskā vietā – Austrālijā, Melburnā.

Regulārajā čempionātā uzvar Arbo

Par 10. Ventspils kērlinga čempionāta regulārā turnīra uzvarētāju kļuvusi vienība Arbo, kas šo godu nodrošināja jau pēc priekšpēdējās kārtas spēles, kurā ar 13:9 pārspēja savus sīvākos sāncenšus – Ice Sharksspēlētājus.

7.lpp. Skatuve. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: