Laikraksta «Ventas Balss» piektdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Pārceļas arī atlikušie policisti

No Kuldīgas ielas 2 uz jaunajām telpām Ostas ielā 33 šomēnes pārcelsies atlikusī daļa policistu.

Mobilizācijas pavēstes būs eksperiments

Šīs nedēļas vēsts, ka vīrieši vecumā no 18 līdz 55 gadiem drīzumā var saņemt pavēsti par mobilizēšanos, radījusi vētru ūdens glāzē. Situācijā, kad valodas referenduma gaisotnē attiecības ar Krieviju saasinājušās, ziņa, ka pavēstes būs tikai pārbaude, nerada drošības sajūtu.

 

2.lpp. Viedoklis: „Informācijai arī ir cena”, laikraksta “Ventas Balss” galvenā redaktores Gundega Mertena

«Mobilā tālruņa numuri nav publicēti nevienā grāmatā vai katalogā un nav pieejami nevienam svešam cilvēkam, ja vien pats tālruņa numura īpašnieks to nav kādam atklājis. Un tieši šim faktam nāk līdzi arī problēmas.»

3.lpp.

Gatavojas Lieldienu pabalstu izmaksai

Sociālais dienests drīz sāks izmaksāt Lieldienu pabalstu Ventspils pensionāriem un

invalīdiem – mazo pensiju saņēmējiem. Pabalsts pienākas arī visiem bērniem –

invalīdiem. Tiem, kuriem veselība neļauj ierasties dienestā, iespējams saņemt to mājās.

Amonjaks pienāks gan pa sauszemi, gan no jūras

Šogad Ventspils ostā var pieaugt no jūras saņemto ķīmisko un naftas kravu pārkraušanas apjomi. AS Ventamonjaks jau saņēmusi Valsts vides dienesta atļauju amonjaka izkraušanai no tankkuģiem. Vakar notika SIA Ventall Termināls pieteikuma sabiedriskā apspriešana par reaktīvās degvielas izkraušanu analoģiskā veidā.

4.lpp.

Vēlas dibināt vecāku klubu

Ventspils māmiņas apņēmušās dibināt biedrību, kurā kopā sanāk lielāku, mazāku un vēl nedzimušu bērnu vecāki, lai dalītos pieredzē un smeltos speciālistu zināšanas.

Aptieka pagājušajā gadsimtā

Pēc neatkarības atgūšanas toreizējās Galvenās aptieku pārvaldes 15. aptieka pārtapa par Mazo aptieku. Tā savu darbību uzsāka pirms 45 gadiem – 1967. gada 3. martā. Visus šos gadus aptieka atrodas vienās un tajās pašās telpās – Lielajā prospektā.

5. – 6.lpp. TV Programma

7.lpp. Vide. Pils iela. Spožums un posts

Ventspils vecpilsēta ar tās vienojošo elementu Pils ielu izraisa divējādas izjūtas. Kā vēstures liecība tā ļauj iebrist laika upē un izbaudīt senatnes garšu. Diemžēl laika tecējums ir nežēlīgs – bijusī spozme vairs apjaušama vienīgi iztēlē. Bez vēlmes un iespējām saglabāt senču mantojumu tas pamazām iet bojā.

8.lpp. Sports. Jurčenko iegūst bronzu Latvijas čempionātā

Neskatoties uz to, ka mūsu pilsētas talantīgais peldētājs Roberts Jurčenko Latvijas ziemas čempionātā peldēšanā startēja stipri apslimis, viņš izcīnīja bronzas godalgu 400 metru brīvā stila distancē.

Trīs zelti un pirmais pasaules čempionāts

Trīs zelta, divas sudraba un viena bronzas godalga – tāds ir Ventspils sportistu guvums Latvijas čempionātā vieglatlētikā telpās. Savukārt Lauma Grīva pirmo reizi startēs pasaules čempionātā telpās, kas no 9. līdz 11. martam risināsies Turcijā, Stambulā.

8.lpp. Brīvbrīdim. Iz pagājības...

...25 gadiem

1987. gads. Slēpošana. Vairāk nekā simts dalībnieku no desmit kolektīviem ieradās Zlēkās uz rajona IX spartakiādes sacensībām slēpošanā. Spartakiādes nolikums paredz, ka slēpošana visiem kolektīviem ir obligāta. Lai nu šoreiz pārmetums neskar kolektīvus, kuri nemēdz piedalīties nekādos pasākumos, bet kolhozu UsmaSarkanā bultaUzvaraLiekne, kā arī 29. PMK apvienības Lauku tehnika un citu kolektīvu nepiedalīšanās ir BSB Vārparajona padomes un spartakiādes nolikuma ignorēšana.

Skolu ārstes INAS ZEMTURES FRIKADEĻU ZUPA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: