Futbola klubam Ventspils pievienojies aizsargs Vitālijs Smirnovs, kurš līdz šim spēlēja Skonto rindās un trīs reizes devies laukumā arī Latvijas valstsvienības sastāvā.

25 gadus vecais futbolists Latvijas virslīgā aizvadījis 103 mačus un guvis četrus vārtus, bet pērn devās laukumā 29 spēlēs, izceļoties ar diviem precīziem raidījumiem. Smirnovs ir divkārtējs valsts čempions, bet 2010.gadā arī tika atzīts par virslīgas labāko aizsargu.

Spēlētājs par iespēju pievienoties čempionvienībai Ventspils izsakās visai emocionāli: «Šobrīd grūti komentēt, kādas ir manas emocijas, bet ļoti gribas pēc iespējas ātrāk sāk treniņos kopā ar jauno komandu. Protams, esmu ļoti priecīgs. Patika, ka ventspilnieku vēlme noslēgt ar mani līgumu, konkrētība un precizitāte pārrunās. Arī iespēja cīnīties par augstākajām vietām čempionātā un spēlēs Čempionu līgā man bija svarīgs moments. Ventspilnieki vienmēr uzstāda visaugstākos mērķus, un tādi tie ir arī man.»

Kluba mājas lapā komentējot savu pārcelšanos uz Kurzemi, Smirnovs neslēpj, ka mači pret Skonto viņam būs īpaši: «Pat grūti iedomāties, kādas emocijas mani pārņems šajās spēlēs. Jā vēl gūšu vārtus... Katrā ziņā, futbola laukumā draugu nav, katrs futbolists cīnās par uzvaru, un es darīšu visu, lai FK Ventspils tiek pie panākuma.»

Ventspilnieki šīs nedēļās sākuma paziņoja par Ritvara Rugina pārcelšanos uz Ukraians augstāko līgu, bet vēl pirms gadumijias komandai pievienojās aizsargs Oļegs Timofejevs. FK Ventspils galvenais treneris Sergejs Podpalijs atzīst, ka ar sastāva komplektāciju gribas tikt skaidrībā jau janvārī, lai nekas netraucētu pilnvērtīgi gatavoties jaunajai sezonai.

Foto: lff.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: