Ceturtdien plkst. 21.30 ar pirmo spēli starp Rodeo un Kuldīgu startēs jaunā sezona Olimpiskā centra „Ventspils” kausa izcīņā hokejā.

Šogad izveidotas divas divīzijas, kurās kopumā startēs desmit komandas, bet pērn cīnījās tikai četras vienībās. Čempionātā spēlēs komandas no Liepājas, Dundagas, Kuldīgas un Ventspils. Pirmajā divīzijā spēlēs Tornado 1, Dundaga 1, Liepāja/Pit Stop un OC Ventspils, kuras aizvadīs četru riņķus cīņas regulārajā čempionātā un izslēgšanas spēles. Otrajā divīzijā startēs sešas komandas: Tornado 2, Dundaga 2, Rodeo, Municipālā policija, Kuldīga un Kurekss, kuras izspēlēs divu apļu turnīru un izslēgšanas spēles.

Turnīra galvenais organizators Oļegs Sorokins pastāstīja, ka lēmums izveidot divas līgas pieņemts, lai iesaistītu pēc iespējas vairāk spēlētājus. Pirmajā līgā sacentīsies spēcīgākie spēlētāji, bet otrā divīzija paredzēta īstiem amatieriem. Otrās divīzijas turnīra nolikumā iestrādāti dažādi ierobežojumi (minimāla kontaktu spēle, spēlētājs pēdējos gados nav spēlējis profesionāļos u.c.), lai spēles būtu līdzvērtīgākas un interesantākas. Katras spēles ilgums būs 3x15 min.

Nākošas spēles

  • Svētdien, 20. novembrī, plkst. 18:15 1.divīzijas spēle starp Tornado 1 un Liepāja/ Pit Stop;

  • Svētdien, 20. novembrī , plkst. 20:00 2.divīzijas spēle starp Kurekss un Dundaga 2.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: