Ventspils sporta skolas „Spars” jaunie vieglatlēti piedalījās Kuldīgas novada atklātajās sacensībās vieglatlētikā „B” vecuma grupai (1997./1998.g.dz.).

Sacensības pulcēja 140 sportistus no Rīgas, Tukuma, Talsiem, Liepājas, Saldus, Kandavas, Kuldīgas un Ventspils pilsētas un novada. Līdz ar to spēcīgā konkurencē varēja pārbaudīt jaunos sportistus pirmajās sacensībās manēžā.

Patīkami atzīmēt, ka uz goda pjedestāla kāpa arī ventspilnieki. Bronzas medaļu augstlēkšanā meitenēm izcīnīja Tīna Bērziņa (treneri J. Petrovičs un A. Kronbergs), veicot 1,40 m augstumā novietotu latiņu. Zēniem tika pasniegtas divas bronzas medaļas, jo sacensību noslēgumā rezultāti vienādi bija pieciem sportistiem, bet, pateicoties mēģinājumu skaitam, uz pjedestāla trešā pakāpiena kāpa ventspilnieki Roberts Dūdiņš (treneris S. Paipals-Šulcs) un Gints Grebis (treneri J. Petrovičs un A. Kronbergs), veicot 1,50 m augstumu.

Zēniem lodes grūšanā zelta medaļu izcīnīja Gints Grebis – vienīgais no sportistiem, kura lode lidoja tālāk par 12 metriem (12,35m). Tāllēkšanā zēniem sudraba medaļa Akselim Brunkevičam ar 5,18 metru tālu lēcienu un līderim zaudējot tikai divus centimetrus.

Dažiem no Ventspils vieglatlētiem tie bija pirmie starti un nedaudz pietrūka līdz godalgām. Tā 600 m skrējienā meitenēm ceturtā vieta Ketijai Mačtamai, bet zēniem - Kirilam Slavikovam.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: