Baltijas Olimpiskā kausa izcīņā taekvondo piedalījās 218 dalībnieki no Krievijas, Baltkrievijas, Ukrainas, Lietuvas, Igaunijas un Latvijas.

20 sportisti pārstāvēja Ventspili. Medaļu ieguvēji tika noskaidroti trīs vecuma grupās: bērni (2001. – 2004. g.dz.), kadeti (1998. –2000. g.dz.) un juniori (1995. – 1997. g.dz.). Sportisti sacentās sparingā, kā arī tehniskajās disciplīnās – sitieni „bang čagi” uz ātrumu un sitieni uz spēku.

Ventspilnieki kopumā ieguva divas zelta, piecas sudraba un četras bronzas medaļas. Par uzvarētāju bērnu grupā kļuva Alans Lagodskiks, bet zelta medaļu kadetu vecuma grupā izcīnīja Marija Muzika.

Sportistu treneris Igors Likovs vēlējās atzīmēt Vitālija Dragunas sniegumu, kurš junioru konkurencē tikai finālcīņā piekāpās Baltkrievijas vienam no labākajiem jaunajiem taekwondo meistariem. Treneris bija ļoti gandarīts par lieliskajām sacensībām un uzslavēja visus sportistus par cīņas sparu, kā arī īpašu paldies vēlējās pateikt Olimpiskajam centram „Ventspils” un Jānim Blaževičam par atbalstu.

Sacensības organizēja Latvijas Taekwondo federācija sadarbībā ar Latvijas Olimpisko komiteju un Olimpisko centru "Ventspils".

Nākošie „Baltijas Olimpiskā kausa” posmi paredzēti 2012. gada 25. februārī Daugavpilī, bet trešais posms 2012. gada 26. maijā notiks Rīgā.

Apskati foto!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: