Laikraksta «Ventas Balss» otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Ventspils tēls kļūst pozitīvāks

Latvijas iedzīvotāju priekšstati par Ventspili arvien uzlabojas. Pēc ekspertu domām, šī panākuma atslēga – pilsēta sevi pasniedz kā zīmolu.

Krītas kartupeļu cena

Latvijas kartupeļu audzētāji ir satraukti par lēto kartupeļu ievešanu no Zviedrijas, kas, iespējams, bijis par iemeslu šī dārzeņa cenu kritumam visā valstī. Ventspils tirgū pārdod vienīgi Latvijā audzētus kartupeļus. Taču arī pie mums otrās maizes cena ir pazeminājusies.

 

2.lpp.Viedoklis: «Pelni uz galvas», laikrakstaVentas Balss galvenās redaktores vietnieks Imants Vīksne

«Tas laikam ir kaut kāds nācijai raksturīgs mazohisms. Baudīt neizdošanos un kaunēties par panākumiem. Nekā citādi nespēju izskaidrot interneta vidē uzvirmojušo sašutumu par Ventspils pozitīvo tēlu. Izskatās, ka pelnu kaisīšanā uz galvas esam globālie eksperti.»

3.lpp.

Ķīlis sargās mazās skolas

Jaunais pretrunīgi vērtētais ministrs Roberts Ķīlis sola cīnīties par mazajām lauku skolām. Ventspils novadā šo vēlmi vērtē atzinīgi, tomēr bez lielām cerībām. Ķīļa iecere prasītu pārāk lielu valsts papildu finansējumu.

Ateju pa lēto vairs neizvedīs

Ventspilnieki sūkstās, ka salīdzinoši lētos asenizācijas pakalpojumus vairs nepiedāvā Ventspils labiekārtošanas kombināts. Iedzīvotājiem vien atliek izmantot dārgākas alternatīvas.

 

4.lpp.

Lielais basketbols atgriežas 6. vidusskolā

Ar Latvijas Basketbola līgas (LBL) 2. divīzijas spēli starpVentspils Augstskolas basketbolistiem un vienībuDārznieks/Cēsis svinīgi tiks atklāta izremontētā 6. vidusskolas sporta zāle, kurā savas pirmās spēles aizvadīja arī BK Ventspils.

5.lpp. Brīvostas ziņas

6.lpp. Sports

Virslīgas zelts vēl bez īpašnieka

Cīņa par šī gada Latvijas futbola Virslīgas čempiona titulu turpinās. Tikai pēdējās čempionāta kārtas spēlēs izšķirsies, vai pie titula ceturto reizi spēs tikt FK Ventspils, kam nepieciešams vismaz neizšķirts.

Žolnerovičs izpilda olimpisko normatīvu

Garo distanču skrējējs Valērijs Žolnerovičs Frankfurtes maratonā izpildījis 2012. gada Londonas olimpisko spēļu B normatīvu.

7. lpp. Intervija. Ventspils – komūnu pilsētā

Arbo eksporta nodaļas vadītājs EDMUNDS DOMKINS uz dzīvi mūspusē palicis kopš studiju laikiem Ventspils Augstskolā. Viņu šeit saista iespēja strādāt jomā, pret kuru mīlestība ielikta jau šūpulī. Koks ir gan Latvijas, gan Edmunda zaļais zelts. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: