Pie svarīga panākuma Latvijas futbola virslīgā tikuši FKVentspils spēlētāji, kas viesos ar 2:1 pārspēja FK Jelgava. Tas ventspilniekiem ļāvis atgriezties tabulas pirmajā vietā, jo Liepājas metalurgs savā laukumā spēlēja 0:0 ar Skonto.

Ventspilnieki zaudētājos nonāca mača 12. minūtē un visu pirmo puslaiku nespēja uztaustīt savu spēli. Acīmredzot pārtraukumā treneriem izdevās atrast pareizo taktiku un motivāciju, jo FK Ventspils spēlē pilnībā pārvērtās. Jau 50. minūtē Igors Savčenkovs pēc stūra sitiena precīzi sita ar galvu, panākot izlīdzinājumu, un ventspilnieki metās izraut uzvaru.

Tas arī izdevās, taču jau pašā mača izskaņā, turklāt atkal nostrādāja standarts – stūra sitiens, un ar galvu precīzi sit Vadims Jančuks. Atlikušajā laikā vārti vairs netika gūti, bet mums jau arī vairs nevajadzēja. FK Ventspils tika pie sava 21. panākuma un atgriezās turnīra tabulas pirmajā vietā.  Liepājas metalurgs savā laukumā uzņēma Skonto, šī cīņa pielijušajā laukumā beidzās bez vārtu guvuma. Līdz ar to ventspilnieki par diviem punktiem apsteidz liepājniekus, turklāt mūsējiem vēl rezervē viena spēle.

Nākamā spēlē svētdien - FK Ventspils savā laukumā tiksies ar FC Jūrmala.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: