Laikraksta «Ventas Balss» ceturtdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Paldies dzīvības glābējiem

Pateicībā par savas dzīvības glābšanu, Romualds Zinkevičs uz Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas reanimācijas nodaļu atnācis ar torti. Lielā auguma vīrietis nodaļas personālu sauc par meitenēm, bet vadītāju – par Baibiņu.: «Viņas man uzdāvināja otro dzimšanas dienu!»

Lasītājiem dāvanā Maestro sveiciens

Lasītāji, kuri Ventas Balsi abonē redakcijā, dāvanā saņem kabatas kalendāriņu, kurā redzams komponists un laikraksta 2012. gada reklāmas seja Raimonds Pauls.

2.lpp. Viedoklis: «Uz savējiem – šautu?», laikraksta «Ventas Balss» galvenās redaktores vietnieks Imants Vīksne

«Civiliedzīvotāji ir lielums, ar ko militāros jautājumos, šķiet, nekur pasaulē nerēķinās, uzskatot viņus par vadāmu lopu baru.»

3.lpp.

Valūtas maiņas apzadzējam trīs gadi nosacīti

Ventspils tiesa piespriedusi trīs gadu nosacītu cietumsodu un mantas konfiskāciju vīrietim, kurš no Pilskalna valūtas maiņas punkta paņēma krietnu naudas summu, uzskatīdams, ka viņam ir tiesības tā rīkoties.

4.lpp.

Ģimenes drāmā cieš bērni

Šķiroties un veidojot jaunas attiecības, vecākiem jāpadomā arī par to, kā jūtas bērni. Šāds secinājums radies, izvaicājot vairākus speciālistus par situāciju, kurā vīrs, ievietojot internetā aizskarošu tekstu, emocionāli darījis pāri savu nepilngadīgo bērnu mātei.

Skeitotājus pieskatīs instruktors

Rudenī atklātā skeitparka rampu vilinājums plok līdz ar gaisa temperatūru. Jo mazāks cipars, jo mazāk apmeklētāju. Ekstrēmo sporta veidu cienītāji pārorientējas uz ziemas skeitparku, kas vakar uzsāka sezonu.

5.lpp. Darbs un nauda

Rada darba vietas programmētājiem

Ventspils Augstskolas absolventi jau drīzumā varēs piedalīties kompānijas Baltic Technology Group projektos. Tas ir viens no lielākajiem informācijas tehnoloģijas uzņēmumiem Latvijā un apkalpo klientus visā pasaulē.

6.lpp. Sports

Silovam pirmā pārbaude ātrslidošanā

Gatavojoties gaidāmajai klasiskās ātrslidošanas sezonai, pirmās pārbaudes sacensības Vācijā, Incelē, aizvadīja arī Haralds Silovs.

BK Ventspils apspēlē savējos

Latvijas Basketbola līgas 1. divīzijas turnīrā BK Ventspils uzņēma tā jaunpienācējus – komandu Jūrmala/Fēnikss, kuras sastāvā debitēja arī vairāki bijušie Ventspils Augstskolas spēlētāji.

7.lpp. Studentu pilsēta

Par gaumi nestrīdas

Katru dienu dzīvojot šajā pasaulē, kur globalizācija gribot negribot cilvēkus padara līdzīgus cits citam, tik ļoti gribas izcelties ar savu individualitāti, jo īpaši, kad esi jauns un enerģisks.

Igors – stilīgs jaunietis

Ventspils Augstskolā nav formu, tāpēc katrs ģērbjas tā, kā viņam tīk. Tomēr starp daudzajiem studentiem botās un džinsos netrūkst arī jauniešu ar oriģinālu pieeju savai ārienei. Tieši tāds ir Ekonomikas un pārvaldības fakultātes 2. kursa students Igors Miņajevs.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: