Pie 20. Panākuma Latvijas virslīgas čempionātā tikuši FK Ventspils futbolisti, kas savā laukumā ar 6:1 sagrāva čempionāta vājāko komandu Olimps. Pa diviem vārtiem Vadima Jančuka un debitanta Mihaila Baudiautdinova rēķinā.

Jau mača otrajā minūtē rezultātu atklāja Eduards Višņakovs, bet 13. Vadims Jančuks panāca 2:0. Puslaika turpinājumā laukuma saimnieki vēl izveidoja dažus vārtu gūšanas momentus, taču tos nerealizēja, toties otrajā puslaikā ventspilnieki sarīkoja īstu uguņošanu.

49.minūtē pēc stūra sitiena burzmā veiklākais izrādījās Jančuks, bet tad sekoja divi precīzi raidījumi komandas debitanta Mihaila Baudiautdinova izpildījumā. Iespaidīgās miesasbūves aizsargs divas reizes izcēlās pēc stūra sitieniem, bet punktu Olimpa sagrāvei pielika Oļega Laizāna tālšāviens – mērķi sasniedza sitiens no metriem 40. Tālu nebija arī līdz septītajiem vārtiem, taču pēc Jančuka sitiena buma atsitās pret pārliktni un piezemējās pirms vārtu līnijas.

Ventspilniekiem tā bija 20.uzvara virslīgā un komandas rēķinā tagad ir 63 punkti. Nākamo maču FK Ventspils aizvadīs 15.oktobrī, kad savā laukumā cīnīsies ar vieniem no galvenajiem konkurentiem uz pirmo vietu Liepājas metalurga futbolistiem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: