Šodien Ukrainas pilsētā Mariupolē izšķirošo maču par tiesībām spēlēt ULEB Eiropas kausā aizvadīs BK Ventspils basketbolisti, tiekoties ar vietējo Azovmash. Spēle sāksies pulksnte 18 un to tiešraidē būsiespējams skatīties sportacentrs.com.

Abu komandu pirmajā mačā, pateicoties Džamara Janga tālmetienam pēdējā sekundē, uzvaru izdevās izraut ventspilniekiem (75:74), kas bija vadībā arī lielāko daļu mača. Tā kā uzvarētāji tiek noteikti divu spēļu summā, šajos mačos iespējams arī neizšķirts rezultāts, bet tas šoreiz uzvaras vērtē būtu tieši BK Ventspils.

Komanda, kas uzvarēs divu spēļu summā, iekļūs Eiropas kausa pamatturnīrā, bet zaudētāji sezonu turpinās FIBA Izaicinājuma kausā. Zināms, ka Izaicinājuma kausa apakšgrupā šī dueļa zaudētāji tiksies ar Ukrainas vienību Južnijas "Khimik", Krievijas klubu "Nizhni Novgorod" un kādu no turnīra kvalifikācijas uzvarētājiem.

Mača sākums Mariumpolē pulkstem 18 pēc Latvijas laika un to tiešraidē būs iespējams vērto portāla sportacentrs.com, kā arī Sportacentrs.com TV.

VIDEO - BK Ventspils iejūtas Mariupolē

Apskati pirmās spēles foto

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: