Kārtējā Latvijas futbola virslīgas mačā FK "Ventspils" viesos ar 2:1 pievieca "Jūrmalu V.V.", tā saglabājot uzvaras tiesas atrāvienu no tuvākajiem sekotājiem, taču komandas galvenais treneris Sergejs Podpalijs nebija apmierināts ar demonstrēto sniegumu.

Ventspilnieku labā vārtus guva Vadims Jančuks un Ahmends Abdulataofiks, bet treneris pēc spēles norādīja, ka komandai bijušas vēl vairākas drošas vārtu gūšanas iespējas, ka beidzās ne ar ko. "Pirmajā puslaikā darbojāmies vienkārši briesmīgi. Ļoti daudz piespēļu atpakaļ, ļoti slikti spēlējām bez bumbas. Biu spiests nomainīt Eduardu Suhanovu, jo viņš pieļāva daudz kļūdu un nezicēlās arī ar aktivitāti. Otrajā puslaikā mums bija vismaz piecas lieliskas vārtu gūšanas iespēja, taču tās nerealizējām. Tā vienkārši ir bezatbildība! Komanda, kas cīnās par titulu, tā spēlēt nedrīkst," Podpalijs citēts kluba oficiālajā mājas lapā.

Arī nākamais mačs FK "Ventspils" jāaizvada viesos - Gulbenē. Treneris sola tikt galā ar iemesliem, kas komandai neļāva parādīt labāku sniegumu, lai šajā mačā nekas tāds vairs neatkārtotos. 

Ventspilnieki 24 spēlēs izcīnījuši 54 punktus un par trim apsteidz "Liepājas metalurga" futbolistus, kas aizvadījuši par maču vairāk.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: