Laikraksta “Ventas Balss” otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Deputātu pārsvars – kreisajiem

Pārliecinošu vairākumu 11. Saeimas vēlēšanās ieguvis «Saskaņas centrs». Arī Valdim Zatleram izdevies saglabāt sev vietu uz Latvijas politiskās skatuves – šoreiz jau deputāta, ne prezidenta statusā. Starp tā dēvētajām latviskajām partijām «zatlerieši» ieguvuši lielāko balsu skaitu.

Mūspusē uzvar «zaļzemnieki»

Ventspils un novada iedzīvotāji labprātāk būtu redzējuši 11. Saeimu citā sastāvā. Zaļo un Zemnieku savienība ieguvusi pārliecinošu vēlētāju atbalstu, bet «Saskaņas centrs» novadā knapi pārvarētu 5% barjeru.

3.lpp.

Labējie un kreisie sāk draudzību

Lai arī pirmajās stundās pēc rezultātu paziņošanas likās, ka iespējamā koalīcija būs trīs labējās partijas, šķiet, arī Saskaņas centru aiz borta neatstās. Nacionāļi un «zaļzemnieki», iespējams, strādās opozīcijā.

Meklē iespējas ierāmēt Ventspili

Pilsētas attīstības komisijas sēdē izskatīta iespēja pilsētā ieviest Eiropā populāru fotografēšanās veidu – gleznas rāmī.

2.lpp. Viedoklis: «Dārgās reformas», laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena

«Visu izlems prezidents, kurš iepriekš teicis, ka valdību pārstāvošām partijām jāpanāk vienošanās par būtiskajiem uzdevumiem un sadarbību, un premjeram jābūt pieredzējušam un spējīgam vadīt komandu.»

4.lpp. «Ūdeka» informē

5.lpp. Brīvostas ziņas

6.lpp. Sports

Olimpiskā čempiona kausi sadalīti

Daiņa Kūlas kausa izcīņas sacensībās šķēpmešanā šoreiz nepiedalījās Latvijas un Ventspils labākie šķēpmetēji. Neskatoties uz to, sportistu ziņā tās tomēr bija ļoti kupli apmeklētas un tajās startēja arī pats olimpiskais čempions.

Plēsnieks – Eiropas čempions

Vairākkārtējais pasaules un Eiropas U17 un U20 vecuma čempionātu laureāts Artūrs Plēsnieks tagad savu medaļu klāstu papildinājis arī ar Eiropas junioru (U20) zeltu, ko ieguvis pirmo reizi.

7.lpp. Reportāža: 11. Saeimas vēlēšanas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: