Laikraksta “Ventas Balss” ceturtdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Ventspils LCD konkurēs ar ķīniešiem

Ventspils brīvostas pārvaldē uzņēmuma EuroLCDs valdes priekšsēdētājs Ilmārs Osmanis un Ventspils domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs parakstīja līgumu par šķidro kristālu displeju un citu elementu ražošanas un trīsdimensiju attēlu veidošanas tehnoloģiju rūpnīcas celtniecību.

Sporta skolai liela diena

Šodien lielā svinību dienu būs sporta skolai Spars, kas atzīmēs 60. gadu jubileju. Ievērojamajā dzimšanas dienā skola tiks pie jauna autobusa, bet tās vadība cer, ka jau kādā no nākamajām svinību reizē viesus varēs aicināt arī uz muzeju.

2.lpp. Viedoklis: «Mēs viņiem deram», laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena

«...ja Latvija algu un pensiju ziņā necentīsies pietuvoties Eiropai, un finanšu ministrs un citi pie lemšanas esošie nākotnē turpinās domāt tādās kategorijās, kā te visu samazināt nevis palielināt, kā tikai ietaupīt nevis pelnīt, tad izbraukšanu apslāpēt neizdosies.»

3.lpp.

Prasīgums vietā?

Piecgadīgam puikam un viņa mammai brauciens pilsētas mikroautobusā beidzies ar nokļūšanu pašvaldības policijā.

«airBaltic» svarīgs tūrismam

Ventspilnieki, klausoties ziņās, ka nacionālā aviokompānija ir uz bankrota sliekšņa, nobažījušies, vai reisi, uz kuriem iegādātas biļetes, notiks.

4.lpp. Kāzu lapa

Kā top kāzu kleita

Viens no kāzu svinību pašiem svarīgākajiem akcentiem ir līgava un viņas tērps. Ne katra meitene var to atrast kāzu salonā, daudzas meklē iespēju darināt tādu kleitu, kāda nav nevienai citai. Tām līgavām, kas uzmeklējušas šuvēju Maiju Arāju, tas ir izdevies.

Vedēju pieredze: Palīdz arī līgavaiņa vecāki

EVIJA un MATĪSS KANTIŅI šovasar vedēju pienākumus uzņēmās pirmoreiz. Viņi laulību dzīvē ieveda draugus Gunitu un Imantu Poļus, kas savas kāzas svinēja 23. jūlijā.

6.lpp. Sports

Pārliecinoša uzvara pār ukraiņiem

BK «Ventspils» aizvadījis pirmo pārbaudes spēli savu līdzjutēju priekšā – tas neatstāja nekādas cerības Ukrainas vienībai Cherkassky Mavpy, pārspējot to ar 82:63 (29:16, 17:15, 22:12, 21:19).

7.lpp. Intervija: Meitene, kas nevairās no grūtībām

Pirmajā mirklī slaidā, garmatainā, 27 gadus vecā HELĒNA KOTLERE nelīdzinās ārstei, vēl jo vairāk – ķirurģei. Taču nopietnība skatienā un runa, kurā uzmanīgi tiek apsvērts katrs vārds, maina pirmā mirkļa iespaidu. Pēc Stradiņa universitātes beigšanas Helēnai bija jāizvēlas vieta, kur tālāk apgūt specialitāti. Viņa izvēlējās Ventspils slimnīcu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: