Ventspils domes darbinieki, kuri sestdien piedalīsies 2. Latvijas Nūjošanas festivālā, cer, ka arī šogad domes komanda būs skaitliski vislielākā.

Pērn domes komandā bija 37 dalībnieki. Cik dalībnieku Domi nūjošanas festivālā pārstāvēs šogad, pagaidām netiek izpausts, lai saglabātu intrigu.

Kā ziņo pasākuma organizatori, nūjotāji ir izrādījuši lielu interesi. Dalībnieki un līdzjutēji ir aicināti ierasties ar visu ģimeni, jo festivālā interesanti būs visai ģimenei. Bērni varēs bez maksas izmantot Piedzīvojumu parka atrakcijas – Jautrais namiņš un kameršļūkšanas trasi – un piedalīties radošajās darbnīcās. Piedzīvojumu parkā pasākuma laikā muzicēs grupa „Apvedceļš”. Pēc finiša dalībnieki tiks cienāti ar spēcinošu zupu. Klātesošie varēs būt liecinieki garākās biskvīta ruletes tapšanai, kā arī nobaudīt to.

Katrs finišētājs, kā apliecinājumu par piedalīšanos Latvijas nūjošanas 2. festivālā Ventspilī, saņems īpaša dizaina cepuri, kuras dāvināšana nu jau būs kā viena no nūjošanas festivāla pamattradīcijām. Dalībnieki varēs uzzināt arī savu distances laiku, bet tā kā nūjošana nav sacensība uz laiku, starp dalībniekiem tiks izlozētas 20 balvas. Apbalvošanas laikā tiks pasniegtas īpašas balvas 10 nominācijās, uzvarētājus noteiks īpaši izveidota žūrija. Par pārsteigumu ir parūpējies arī kancelejas preču veikals „Knopka”, kas izlozes kārtībā vienam dalībniekam dāvinās divriteni.

Vēl pirms festivāla, 18. un 19. augustā, ikviens, kas vēlas izmēģināt nūjas un uzlabot savu nūjošanas tehniku, var doties uz Piedzīvojumu parku, kur būs iespēja izīrēt nūjas par Ls 1. Arī pēc festivāla turpmāk visi nūjot gribētāji Piedzīvojumu parkā varēs izīrēt nūjas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: