Latvijas virslīgas čempionātā futbolā FK Ventspils futbolisti savā laukumā cīnījās neizšķirti 0:0 ar FK Jelgava, pēc mača izpelnoties treneru kritiku.

Iepriekšējā abu komandu spēlē zemgalnieki savā laukumā svinēja uzvaru 2:0, tomēr par spēles favorītiem Ventspilī, protams, tika uzskatīti mājinieki. Ventspils tiešām arī vairāk kontrolēja bumbu, laiku pa laikam arī uzsita pa vārtiem, tomēr īsti bīstamus momentus izveidoja varbūt vien pāris reizes. Nopietni pastrādāt vajadzēja arī ventspilnieku vārtsargam Aleksandram Vlasovam.

Mājinieki atmiņā palika ar Oļega Laizāna sitienu apakšējā tālajā stūrī, Vadima Jančuka sitienu no soda laukuma un Eduarda Suhanova sitienu virs pārliktņa. Jelgavnieki spēli aizvadīja disciplinēti un precīzi, bet laukuma saimniekiem pietrūka ātruma, apņēmības un brīžiem arī izdomas, lai piespiestu sāncenšiem kļūdīties – 0:0.

Pēc mača skarbs bija ventspilnieku treneris Sauļus Cekanavičs, kurš joprojām aizstāj galveno treneri Sergeju Podpaliju, kam vēl nav beigusies piecu spēļu diskvalifikācija (vēl atlicis viens mačs). „Mans komentārs būs īss. Mēs nospēlējām šausmīgi. Komanda, kas cīnās par čempionu titulu, tā spēlēt nedrīkst, tāpēc atvainojos par to līdzjutējiem.”

27. augustā ventspilnieki viesos tiksies ar „Liepājas metalurgu”, kas svētdien viesos ar 1:0 pieveica „Skonto”.

Foto: fkventspils.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: